Popularne muške frizure i brade svih vrsta i oblika

S obzirom da naš beauty centar Ljupka ima kozmetičke i frizerske usluge evo nešto i za naše vjerne i buduće muške klijente.

Nekoliko novosti u šišanju, stiliziranju kose i brade!

1. ANGULAR FRINGE — KUTNA FRINGE


Kutni Fringe je novi trend među muškim modelima i zato je tako široko popularan. Ovaj izgled postiže se konusnim šišanjem sa strane, ali drži gornji sloj duži skračeni pod kutom. Izgleda sjajno ali je najprikladnija frizura za muškarce s okruglm licom.

BRADA I DUGA KOSA

Duga kosa i brada idu zajedno kao neodoljiva kombinacija. Trend nošenja brade uvelike se vratio u frizerske krugove. Dobro oblikovana i svakako stilizirana brada kao i kosa sinonim je muškarca ratnika ili vječitog buntovnika. Obavezna upotreba pomada i krema za bradu je obavezan stayling koji takav muškarac mora imati u svojoj kupaoni!!!

Ako želite super jednostavnu frizuru za održavanje onda je za Vas FADE…

Visoko i široko muško šišanje koje su mnogi muškarci nosili u vojsci, ali možete ju furati samo pod uvijetom da imate pravilan oblik glave.

POMPADUR je uglavnom prepoznatljiv po visokom volumenu prednjeg dijela kose.

Jedinstven način šišanja, čisto brijačko šišanje iz 1950 -te.

Koji poprima novu dimenziju sa više načina šišanja undercuta, i stiliziranja kose na prednjem dijelu glave koja se spušta u većini slučajeva u trokut.

Kombinacijom quiff šišanja pompadur poprima nove oblke češljanja i stiliziranja.

U mjesecu studenome slavimo 8 godina beauty centra Ljupka tako da možete očekivati popuste na frizerske i kozmetičke usluge. Svakako pratite naše akcije i događanja, narudžbe na 040/ 390-139.

Vaš tim beauty centra Ljupka šalje Vam veliki zagrljaj

Preporučeno
Najnovije