Kako pripremiti zdravlje za zimu?

U jesenskom periodu dolazi do promjenjivog vremena i samim time vrijeme je “idealno” za pad imuniteta, a svemu tome doprinosi i užurbani način života. Tijelo je tada više podložno prehladama i raznoraznim virusima. Kako biste na vrijeme spriječili sve eventualne zdravstvene probleme najbolje je obaviti preventivni sistematski pregled.

Ako samo jednom godišnje provjerite svoje zdravstveno stanje na vrijeme možete otkriti ili liječiti utvrđenu bolest čime smanjujete rizike koji utječu na Vaše zdravlje.

U Poliklinici Medikol u studenom iskoristite posebnu akcijsku cijenu i obavite preventivni sistematski pregled za samo 499 kn.



Ukoliko sumnjate na problem rada štitnjače ili Vam je vrijeme za kontrolu Medikol je za Vas pripremio akcijsku cijenu UZV i hormona štitnjače za 320 kn.

Posebna ponuda u Medikolu su urološki pregledi, muški i ženski. Od sada doista na jednom mjestu možete obaviti sve preglede. Ženski urološki paket sadrži specijalistički pregled urologa, ultrazvuk urotrakta, kompletan urin, dok paket za muškarce objedinjuje specijalistički pregled urologa, ultrazvuk urotrakta i prostate, kompletan urin i tumorske markere PSA. Ženski urološki paket dostupan je po 600 kn, a muški za 800 kn.

Akcijski popusti u Ustanovi za zdravstvenu skrb Medikol

Kako biste podarili svom tijelu i ljepotu uz zdravlje Centar za prevenciju i liječenje debljine pobrinuti će se za Vašu kožu i centimetre.

LPG tretmani tijela učinkoviti su u borbi protiv celulita, lokaliziranih masnih naslaga i opuštene kože tijela. Ovom metodom možete odstraniti višak masnog tkiva otpornog na vježbanje. Već nakon nekoliko tretmana rezulati će biti vidljivi, vitkija figura, oblikovanije tijelo i reduciran celulit. Samo u studenom priuštite si novi izgled za 3300 kn i u 10 tretmana gledajte kako dobivate novu figuru.


Tu su i posebne pogodnosti kada je riječ o masažama. U ponudi je paket od 10 medicinskih endermoloških masaža za 870 kn. Metodom ove vrste terapije i masažne tehnike koja se služi nizom sustavnih pokreta na tijelu s ciljem manipulacije tjelesnim tkivima, dolazi do poboljšanja cirkulacije, poboljšava se opskrba kisikom i hranjivim sastojcima kao i eliminacija štetnih tvari iz metabolizma, koža je zategnutija a celulit vidljivo smanjen. Izvodi se rukama u svrhu izravnog ili neizravnog djelovanja na mišićni ili živčani sustav te cirkulaciju krvi i limfe.

Centar za estetsku medicinu nudi Vam relaksaciju cijelog tijela i lica uz koju će se Vašoj koži posvetiti posebna pažnja.
Kroz cijeli studeni svom licu poklonite njegu, kroz Beauty tretman, za samo 150 kn.

A tijelu priuštite tretman pod nazivom Istrian Wine Therapy. Riječ je o intenzivnoj masaži tijela u kojoj se radi piling cijelog tijela i primjenjuje blato koje opušta cijelo tijelo i vraća Vašoj koži sjaj. Tijekom tretmana dolazi do detoksikacije organizma koja potiče izlučivanje otpadnih tvari, ali se i koži vraća njena čvrstoća, blistav izgled, ona je svježa i obnovljena. Tretman iskoristite po posebnoj akcijskoj cijeni za samo 250 kn.

Pogledajte sve akcije iz Medikola na: www.medikol.hr i www.medikol-ustanova.hr

Poliklinika Medikol
Franca Prešerna 13, Čakovec
t: 040 638 500
e: medikolinfo.ck@medikol.hr

Centar za prevenciju i liječenje debljine
Informacije i rezervacije termina:
T: 040 538 526
e: centarzdravljailjepote.ck@medikol.hr

Centar za estetsku medicinu
Informacije i rezervacije termina
T: 040 538 526
e: estetikacakovec@medikol.hr

Najnovije