FOTO: Nekoliko načina da ‘oživite’ bundevu za Noć vještica

>> FOTO: Nekoliko načina da “oživite” budnevu za Noć vještica

Noć vještica ćete, htjeli ili ne obilježiti pa zašto onda ne bi baš vi i vaš klinci imali najzgodniju bundevu u ulici. Približava se zabavna Noć vještica za koju s djecom rezbarimo i ocrtavamo bundeve. Donosimo vam brojne ideje kako možete ukrasiti bundevu, odnosno, napraviti šarmantne, smiješne, zabavne i jedinstvene bundeve koje djecu ne moraju plašiti.

Iskoristite velike, male, pravilne, nepravilne, žute ili zelene bundeve, a njihovo ukrašavanje može poslužiti kao prava zabava za cijelu obitelj. Za ukrašavanje vam mogu poslužiti brojni detalji, od gumbova, aluminijske folije, kapa, šešira, starih naočala do kolaž papira.

Potrebne su vam i boje (tempere ili akrilne boje) ili vodootporni flomasteri. Ako želite da bundeve svijetle morate ih izdubiti, napraviti rupe za otvore (oči, ili krugovi – koje možete zatvorite s kolaž papirom u boji), a za svjetlo umjesto svijeće predlažemo bateriju.

Prilikom odabira bundeva svakako odaberite jednu savršenu, veliku, lijepu i narančastu koju ćete pretvoriti u strašilo ili princezu, no svakako nabavite i male, smežurane, zelene, žute i bijele s kojima se možete poigrati te od njih napraviti vještice ili mrtvačke glave.

PRVI KORAK:

DRUGI KORAK:

TREĆI KORAK:

ČETVRTI KORAK:

PETI KORAK:

ŠESTI KORAK:

Budneva je gotova:

Uživajte, u dubljenju bundeva, rezbarenju, ukrašavanju i tulumu koji ćete prirediti za Noć vještica.

Bacite se na posao, a mi Vam u fotogaleriji donosimo brojene ideje za originalnu bundevu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije