Najnoviji frizerski trendovi u Londonu

Pošto pratim novosti i trendove ovaj tjedan sam se odlučila pisati o novostima iz Salon international – najprestižnijeg sajam frizerskih trendova. Deseci tisuća frizera iz cijelog svijeta okupili su se u Londonu. Svake godine na sajmu se prikazuju nove kolekcije i trendovi koji će obilježiti narednu sezonu. S obzirom na to da me ljubav, strast, cijelo životno učenje i upornost prema najboljem poslu frizerstvu guraju naprijed predstavljam vam što je bilo ovog listopada novo u Londonu.

Androgeni look poznate frizerske kuće Vidal Sassoon predstavljen i inspiriran 20 -tima. Viktorijanski London koji poprima oblik androgenosti u dječačkoj asimetričnoj, brijačkoj tehnici geometrijskog šišanja.

Saco poznata frizerska kuća predstavila se također na sajmu, poznati frizer za dizane kopčane frizure Patrick Camerun inspiriran stilom 70-tih napravio je kombinacije dignutih frizura.

Svakako trebam napomenuti da Gents cut koji mi radimo već duže vremena u našem beauty centru Ljupka je totalno in za muška šišanja. Također famozni olaplex koji mi koristimo od siječnja u našem salonu je za Engleze novost!

Tako da drage klijentice i naši budući klijenti svakako se možemo pohvaliti da mi u beauty centru Ljupka pratimo sve trendove!

U mjesecu studenome slavimo 8 godina beauty centra Ljupka tako da možete očekivati popuste na frizerske i kozmetičke usluge. Svakako pratite naše akcije i događanja.


Narudžbe primamo na tel: 040/ 390-139

Vaš tim beauty centra Ljupka šalje Vam veliki zagrljaj

Najnovije