Saznajte kome se zvijezde smiješe u sljedećih sedam dana

Što Vam zvijezde kažu za ovaj tjedan? Bilo da se radi o ljubavnoj sreći ili problemima, traženju posla ili karijeri, ili pak ono najvažnije, o Vašem zdravlju, provjerite s nama svaki ponedjeljak kad Vam donosimo tjedni horoskop u suradnji s portalom eHoroskop.net. Svaki dan s desne strane rubrike Životni stil, možete provjeriti Vaš dnevni horoskop

TJEDNI HOROSKOP 19.10.-25.10.2015.

OVAN

LJUBAV: U idućim danima vama će se ipak postepeno otvarati ljubavna vrata. Primijetit ćete to po tome što se opet sve češće smijete. Neće to doduše još biti bajka, ali ohrabrenje je tu. Samo ne regirajte na male provokacije. Bit će ih i dalje.
KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, vama će postajati sve jasnije da se vaši poslovi dugoročno razvijaju dobro. Ova spoznaja ispunit će vas mirom i zadovoljstvom. Bit ćete spremni na svaku suradnju. Također ćete lako rušiti predrasude.
ZDRAVLJE&SAVJET: Neki će osvježiti stare uspomene.
OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

BIK

LJUBAV: Ovih dana smanjit ćete svoje izlaske i više se usredotočiti na zajednički boravak u svakodnevnici. Neće vam više biti potrebne atrakcije. Bit će dodovljno ostati kod kuće s voljenom osobom ili poći na neko mjesto gdje ćete biti sami.
KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti. Odgovori na prije postavljena pitanja stižu. Sve vas to usmjerava na daljni rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali telenti, kao i znanje. I dalje ste u brojnim kontaktima koji vas potiču.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bit ćete željni novih spoznaja i učenja.
OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

BLIZANAC

LJUBAV: Bit ćete raspoloženi za ljubav, ali druga strana držat će blagu distancu prema vama. Trebat će malo više truda da joj se približite. Ne odustajte, nego ustrajte. Oni koji su mladi lakše će se povezivati, a izlazaka neće nedostajati kod svih.
KARIJERA: Određene borbe za svoj stav i mišljenje vjerojatno nećete moći izbjeći. Važno je da budete dovoljno mudri i surađujete onoliko koliko možete. Bit će petljanja, a vi učinite sve da stvari postanu jasnije. Tako ćete naći kompromis i postići rezultat.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste.
OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

RAK

LJUBAV: Iako ćete se ponekad osjećati frustriano, okolnosti, ljudi i događaji ipak će vam više ići, nego što neće ići na ruku u ljubavi. Zato budite otvoreni i vjerujte da je moguće da se dogodi nešto lijepo. Tada će vam se to i dogoditi.
KARIJERA: Malim koracima napredovat ćete u specifičnim znanjima. To će zapravo ići kroz praktičan rad. Uživat ćete u otkrivanju i spoznajama, a nerijetko ćete s oduševljenjem pričati što ste shvatili. Neće vas svi razumjeti, zato pazite kome što govorite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite otvoreni i bez predrasuda.
OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

LAV

LJUBAV: Iz dana u dan vi ćete svoje osobne odnose postavljati u stanje blage distance. Nekako vam više neće biti toliko važno da razmjenujete nježnosti, nego tek toliko da se zna da ste skupa. Ova površnost rezultat je propitkivanja vaših osjećaja.
KARIJERA: Nakon što ste postavili dobre temelje, nastavit ćete graditi dalje. Mnogi će se ovih dana vrlo aktivno angažirati kroz suradnju sa šefom ili će od nadređenih dobiti posebne zahtjeve. Ponekad će vam nedostajati energije za sve. Zato se dobro organizirajte.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bit ćete pomalo u svemu.
OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

DJEVICA

LJUBAV: Tokom ovog tjedna vi ćete vjerojatno malo ohladiti. Sve će vas više zanimati neke druge teme osim ljubavi. Voljena osoba primijetit će ovu malu distancu, a kako vas ne bi krivo shvatila, potrudite se sve izgladiti nekim malim darom.
KARIJERA: Učvrstit ćete stečene pozicije i povremeno se ponašati kao da ste glavni, premda to možda i niste. Shvaćate da se vrijedilo potruditi i sad mirno možete nastaviti dalje. Posebno dobro ići će onima koji su zaposelni u uslužnim djelatnostima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Redovno se odmarajte.
OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

VAGA

LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života malo ćete zapostaviti privatni život. No to će zapravo biti dobro, jer je vaša trenutačna motivacija za ljubav mala. Oni u vezama uglavnom će održavati solidan status quo.
KARIJERA: Dobit ćete nove smjernice kako raditi. Bit će to nešto zanimljivo, a uključivat će i određene transformacije. S promjenama ćete se nositi dobro. Odavat ćete dojam sigurnosti i stabilnosti. Važno je samo da se ne uspavate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite u teretanu. Dobro bi vam došla.
OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

ŠKORPION

LJUBAV: Iz dana u dan vi ćete se ipak osjećati sve bolje u društvu voljene osobe. Neki će obnoviti bliskost koju već dugo nisu osjetili, drugi će krenuti ne lijep izlet udvoje, a treći, koji su možda još sami, počet će izlaziti češće i s više nade za ljubav.
KARIJERA: Dolaze odgovori koje ste čekali i sad nastavljate svoju borbu do kraja, odnosno do konačne pobjede. Ove promjene toliko će vas zaokupiti da katkada nećete vidjeti ništa drugo. Ono što postignete na ovaj način bit će stabilno.
ZDRAVLJE&SAVJET: Istražujete i sve bolje razumijete duhovni svijet.
OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5

STRIJELAC

LJUBAV: Kako tjedan bude prolazio, primijetit ćete da sve bolje komunicirate se osobama suprotnog spola. Pored toga, bit ćete i poduzetni. U takvim okolnostima možete pridobiti mnoge. Ako ste sami, izađite van. Oni u vezama bit će sasvim dobro.
KARIJERA: Mnogo toga je pred vama. Nema mnogo vremena za predah. Neki će čak raditi i prekovremeno. Posla će biti dosta, a bit će i atraktivan. Kako ste dugo ovo priželjkivali, dat ćete sve od sebe da uspijete. Gotovo ništa vas neće odvratiti od toga.
ZDRAVLJE&SAVJET: Povremeno treba zastati i opustiti se.
OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

JARAC

LJUBAV: U idućim danima vaši će se osobni odnosi poboljšavati. Svakim danom vi ćete postajati sve spremniji za dijeljenje s drugima. Voljena osoba će opet biti otvorena prema vama. Organizirajte neki izlet ili putovanje. Bit će vam lijepo.
KARIJERA: Još uvijek dobar dio glavnih poteza ovisi o drugima, ali vi polako dio preuzimate u svoje ruke. Sreća da je tako, jer vi znate upravljati, a i svi se bolje osjećaju kad je tako. Utoliko će doći do poboljšanja na vašem radnom mjestu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemarite poneku frustraciju.
OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

VODENJAK

LJUBAV: Ojačat će povjerenje u vezama. Razmjet ćete voljenu osobu više nego inače, a i obratno je. Neki će ponovno istraživati teme koje dugo nisu. Oni koji su još sami ljubav bi mogli naći na putovanju ili u nekoj intelektualnoj instituciji.
KARIJERA: Nakon što dobijete potrebne informacije, krenut ćete u akciju još predanije. Ovo je vjerojatno vaše v rijeme kad počinjete ostvarivasti sve ono o čemu ste sanjali. Nećete zaboraviti niti jednu sitnicu. Samo ne žurite, snage imate i više nego dovoljno.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pazite da ne pregorite. Vježbajte jogu.
OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

RIBE

LJUBAV: Sad već možete lakše pričati, pa i proanalizirati neke nedoumice iz svoje ljubavne prošlosti. Partner će vas rado saslušati, ali isto očekuje i od vas. Imajte to na pameti kad se počente povjeravati. Vaš opušten stil bit će dobro prihvaćen.
KARIJERA: Ako se stvari još ne pokreću, pokrenut ćete se vi. Bit ćete spremni animirati sve oko sebe kako bi postigli više. To će ujedno i razbistriti neke stvari u samoj operativnoj razini posla, pa ćete početi raditi lakše i znat će se što je čiji zadatak.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bit ćete vrlo aktivni i u sportu.
OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

NAJSRETNIJI ZNAKOVI OVAJ TJEDAN: Vodenjak, Vaga, Škorpion

OSOBE ROĐENE U OVOM TJEDNU:

21.10. Carrie Fisher, glumica
22.10. Dražen Petrović, košarkaš
23.10. Pele, nogometaš

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije