Anti-age njega protiv bora, akni i mrlja!

>> Anti-age njega protiv bora, akni i mrlja!

Što kad žena u zrelijim godina ima poteškoća s aknama poput tinejdžerice ili osjetljivu kožu sklonu crvenilu kojoj klasična anti-age krema može samo naškoditi? Ili ako se želi istodobno riješiti bora i pigmentacijskih mrlja o kojima sam pisala prošlog tjedna

Bore i akne

Kad se na licu pojave znakovi starosti – bore, a istodobno i klasična obilježja tinejdžerskih godina, problem je u neravnoteži ženskih i muških hormona.

Profesionalni proizvodi sadrže funkcionalne tvari koje se koriste u medicinskoj i farmaceutskoj industriji.Klijentima s ovakvim problemima predlažemo postupni progresivni piling s produženim otpuštanjem aktivnih sastojaka i velikom učinkovitošću.

Obnavljanje, posvjetljivanje, hidratacija, neutralizacija s hijaluronskom kiselinom u obliku nanostruktura i agensom za omekšavanje hidrolipidnog sloja kože. Obogaćen aktivnim sastojcima koji hidratiziraju i stvaraju osjećaj ugode.

Stoga ako imate te sve probleme mrlje na licu nakon ljeta, akne, bore, zadebljanja na koži?

Pozivamo Vas da dođete na BESPLATNO PREDSTAVLJANJE KOZMETIKE BIOLINE 9. listopada 2015. u popodnevnim satima, na adresu Dr. A. Starčevića 18 u Čakovcu.

Svakako rezervirajte svoje mjesto u Beauty centru Ljupka uz stručno i educirano osoblje očekujemo Vas. Rezervacije na tel 040 390-139 ili putem email obrazca:

Najnovije