Hobby hižica: Besplatne kreativne radionice

Dragi moji , kao što sam i obećala evo mene s najavama kreativnih događanja u Hobby hižici za sljedeći tjedan. Uz puno novosti u svijetu kreative o kojima ću Vas redovito izvještavati, započinjemo i novu sezonu kreativnih radionica kojoj se neizmjerno veselim.

Kreativne radionice u Hobby hižici su događanja na kojima učite različite kreativne tehnike i to za one početnike ili one iskusnije kreativce , od radionica izrade raznih dekoracija, ukrasa , dekoriranja i uporabnih predmeta, tehnike decoupage, mix media tehnike, sve popularnije Scrapbooking tehnike, do tehnika izrade nakita, radionica crtanja, slikanja i dr.

Uz moju veliku ljubav kreativu, u svom poslu naprosto obožavam KREATIVNE RADIONICE, jer osim ovog radnog djela naših radionica, radionice su ispunjene samo pozitivnim mislima i idejama, smijehom i odličnim raspoloženjem od početka do samog kraja.

Ovaj mjesec želimo Vas počastiti besplatnim sudjelovanjem na našim kreativnim radionicama u Varaždinu na adesi Bakačeva ulica 1.

Zato požurite s prijavama jer je broj mjesta polaznika radionice ograničen. Veselimo se kreativnom druženju s Vama!

Prijave za sudjelovanje na radionicama, možete izvršiti putem maila: hobbyhizica@gmail.com ili na tel 042/209-863.

18. rujna 2015.g.- petak – 17:00h – 18:30h- Izradi svoj BOOKMARK

Radionica na kojoj ćemo uživati u otkrivanju tajni scrapbookinga, raditi s papirima, embossing tehnikom ,jastučićima i tintama za pečate postići odlične isprane i metalic efekte, upoznati i Sizzix mašinu, uživati u izradi svojih bookmarka. Važno upozorenje! Jedina opasnost od sudjelovanja na ovoj radionici, je opasnost od “opasne” zaraze koja se naziva SCRAPOMANIJA… Veselimo se..

Radionicu vodi: Sanja Tot

19. rujna 2015.g.-subota – 10:00h-12:00h- ROMANTIČNA SHABBY KUTIJA

Tehnikom shabby započinjemo sezonu kreativnih radionica , tehnikom koja u i kombinaciji sa ostalim tehnikama izgleda neodoljivo. Danas kombiniramo shabby efekt, sa pečatima, das masom i decoupageom. Na kraju radionice otkrit ću vam i odličan kvik-trik, kao šećer na kraju. Veselimo se kreativnom druženju s Vama!

Radionicu vodi: Sanja Tot

Želim Vam lijep i dobro raspoložen vikend …i naravno vidimo se na nekoj od radionica.

Vaša Sanja i Hobby hižica tim!

Najnovije