Tretman lica kolagenom

>> Tretman lica kolagenom

Kolagen je protein koji proizvodi naše tijelo i predstavlja sastavni dio vezivnog tkiva, koje je od vitalnog značaja za naš organizam. Sastoji se od finih isprepletanih vlakana koja čine mrežu, čija se dužina i debljina mjeri nanometrima, a zadužen je za mek, zdrav i lijep izgled naše kože. Ova vlakna spadaju u vezivno tkivo, koje medjusobno povezuje ćelije, i uz elastin čini osnovu za čvrstoću kože i osiguravaju joj elastičnost, gipkost, čvrstoću i vlagu.


Ampula Collagen sadrži dehidrirane mikrosfere morskog kolagena, koji u dodiru s vlagom povećavaju svoj volumen do 10 puta i popunjavaju linije bora, te izglađuju površinu kože.

Preporučujemo: za negu zrele kože, koja ima izražene bore, preventivnu anti-age negu kože nakon 30. godine, za kožu bez tonusa.

Rezultati: efekat liftinga je vidljiv odmah: koža je izglađena , smanjena je pojava bora. Koža je boljeg tonusa, napeta je i mladalački sveža.

Kako bi vaša koža lica blistala potrebna joj je svakodnevna njega hranjivim tvarima te smo vam pripremili tretman njege lica koji sadrži: apšminkanje(mljeko, tonik) piling lica, kolagen serum masažu lica i hranjivu masku.
Kako bismo odstranili odumrle stanice kože i koži dali da lakše diše, napravit ćemo piling lica te na kraju staviti bogatu hranjivu masku s algom spirulina koja sadrži različite proteine, vitamine i minerale.

Ovakvu njegu lica možete zatražiti kod nas u Beauty Centru Ljupka ovaj mjesec po akcijskoj cjeni od 45 % popusta za samo 121kn za tretman!

Svakako je potrebno rezervirati svoj termin na 040/390-139

Najnovije