Odvojite vrijeme za opuštajuću masažu medom

Kao što je poznato, jedinstvena ljekovita svojstva meda poznata su od davnina. Med sadrži vitamine C, В1, В2 u određenim omjerima, enzime, kiseline, mineralne tvari, aminokiseline, aromatične i baktericidne tvari. Med sadrži željezo, bakar, kalcij i kalij, magnezij, mangan, nikal, srebro, litij, natrij, fosfor, sumpor.

Masaža medom potiče obnovu kože i pruža ugodu. Jedinstvene blagodati masaže medom uključuju:

uklanjanje celulita,
poboljšanje cirkulacije krvi u dubokim slojevima kože i mišića,
brzo obnavljanje mišićnog tonusa,
lijep izgled kože,
poboljšanje unutarnjih tkiva.

Masaža poboljšava opskrbu mišića i kože kisikom i hranjivim tvarima. Zbog svega navedenog koža postaje glatka i elastična, svilenkasta, potkožne neravnine su izglađene. Opće stanje organizma i raspoloženje je poboljšano.

Masaža medom kao preventivni tretman je vrlo učinkovit protiv:

glavobolje,
poremećaja spavanja,
intelektualne i fizičke iscrpljenosti,
psihosomatskih bolesti,
vegeto-vaskularne distonije,
oslabljenog imuniteta.

Što je tajna ove čudotvorne masaže? Ona se temelji na interakciji kože i biološki aktivnih tvari, sadržanih u medu, uključujući standardne mehanizme djelovanja drugih vrsta masaže. Med upija toksine i potiče njihov brz izlazak iz organizma.

Takva masaža je dobra za povećanje limfe i čišćenje kože. Mješavinom soli mrtvog mora punih minerala sa kombinacijom meda je pun pogodak! Za dehidriranu kožu kojoj je potrebna vlaga. Ima opuštajuće djelovanje, a drenažnim učinkom oblikuje tijelo.

Po želji klijenta u našem Beauty centru Ljupka možemo dodati aromatična ulja. Svakako se radujemo Vašem dolasku i odabiru bilo koje masaže u našem centru.

Vaša Ljupka

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije