FOTO: Indexov Gentlemans Choice predstavio Doris Šebestijan

>> FOTO: Indexov Gentlemans Choice predstavio Doris Šebestijan

Index.hr svake srijede predstavlja jednu domaću ljepoticu. Ovog puta odlučili su se za Doris Šebestijan iz Čakovca. Lijepa 24 godišnjakinja živi s dečkom, završila je Medicinsku školu, a voli rad s ljudima, umjetnost, jednostavnost i iskrenost.

Priznaje da je isprva prilično zatvorena osoba kojoj treba vremena da se uz nekoga potpuno opusti, no onda postaje najbolja osoba koju čovjek može poželjeti uz sebe.

Slobodno vrijeme provodi u teretani, uz svoj stalak za slikanje, kvalitetnu knjigu ili film. Bavi se fitnessom, hostesiranjem i fotomodelingom te je zaokupljena radom na aplikaciji koju razvija njen dečko.

Poslom iz snova smatra onaj u kojem se može napredovati, kolege su dobre, a sama je sebi šefica. Najveće dostignuće joj je veza u kojoj je trenutno, a privlače je jednostavni dečki, jer nema privlačnijeg od osobe koja je opuštena, inteligentna, uredna i neopterećena okolinom te obvezno fit.

Odbijaju je naporni tipovi, preopterećeni vlastitim izgledom te osobe koje puno pričaju o drugima, jer takve ne smatra muškarcima. Planove za budućnost nije htjela otkriti, tek je rekla da ima nekoliko ideja koje nisu vezane uz medicinu.

Više fotografija možete pronaći na njezinom GC profilu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije