Hobby hižica tutorial: Dekoriranje pomoću Washi tape-dekorativnih traka

>> Hobby hižica tutorial: Kako dekorirati pomoću Washi tape-dekorativnih traka

Danas ću vam pokazati nekoliko jednostavnih ideja kako dekorirati pomoću Washi tape-dekorativnih traka. Svi vi koji me poznajete i pratite naše tutoriale, znate da obožavam boje, obožavam packati, mackati i što “šarenije” ruke imam to je moje zadovoljstvokreativnog stvaranja veće.

Međutim moram priznati da sam se oduševila Washi Tape trakama, jer su naprosto genijalne. Iako ih imamo već dulje vrijeme u ponudi Hobby hižice, sad sam se odlučila pozabaviti i njima.

One su toliko lijepe i praktične, a rad s njima je toliko jednostavan da jednostavniji ne može biti (moram priznati da me na dekoriranje s njima nagovorila moja kreativna tinejdžerka, koja ih naprosto obožava i koristi ih svakodnevno pri raznom dekoriranju… i eto uspjela me “zaraziti” washicama).

Pa krenimo… U nekoliko fotografija pokazat će Vam tek nekoliko odličnih ideja kako raditi s njima, ostalo prepuštam vama i vašoj kreativnosti i mašti.

Pokazat ću vam kako sam ukrasila olovke, moj kist, vješalicu koja odlično može poslužiti i kao držač-okvir za sliku ili memo ploču, drveni držač za olovke… Bitno je da podloga na koju nanosite Washi tape bude čista, a ostalo je lako, jednostavno odlijepi i zalijepi. Jednostavno je – priznajte. Fotografije pogledajte niže u galeriji.

Ovo je toliko lijepo i “zarazno” da bi ja sve polijepila. Nadam se da ste zadovoljne ovotjednom dozom inspiracije, sigurna sam da ću se ovakvim prijedlozima dekoriranja i ubuduće pozabaviti u nekom od tutoriala.

Ponudu Washi tape trakica možete pronaći klikom ovdje.

Ostanite mi veseli, lijepi i kreativni… Vaša Sanja i Hobby hižica!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije