SAVJETI: Ljetni valovi u kosi!

Vodeni valovi, nekoć je bio naziv za krupne lokne, priljubljene uz samo lice koje su se nosile 40 -tih i 50- tih a frizura se satima izrađivala kod frizera pomoću ruku i vode. Danas se elegantni valovi rade za specijalne prigode kao što su vjenčanja, maturalna ili samo neki posebni i značajan događaj za vas. Uz takve vodene valove na kraćoj ili srednjoj dužini kose neizbježan je i svakako dobar stajling za kosu. Dakako uz takav look mora biti i poseban make-up!


Valovi koji izgledaju kao opuštene lokne na dugoj kosi mogu se dobiti pomoću posebnog aparata za izradu valova

Identičnog načina korištenja kao i popularna pegla za kosu, uvijač s baznim trostrukim valovitim vrhom ravne pramenove za tek par sekundi pretvara u opuštene lokne.

Vlasnica najpoželjnije kose u Hollywoodu, Sofia Vergara već godinama za prilike od dnevnih do svečanih bira frizuru ukrašenu ležernim kovrčama.

Valoviti slapovi nikada nisu strogo formirani nego opušteni i pomalo razbarušeni, a slijevaju se od sredine glave u kovrče uvijene u različitim smjerovima. Tako da tehniku vijanja i svakako odabir valova pravi frizer mora odabrati i individualno predložiti klijentici.

Sve te moderne tehnike uvijanja kose i odgovarajući make up možemo Vam napraviti u našem beauty centru Ljupka. Svoj termin možete osigurati na tel 040/ 390- 139 ili putem email obrazca:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije