Moji omiljeni ljetni beauty proizvodi

Ok, znam da smo već u drugoj polovici sedmog mjeseca ali svejedno sam odlučila s vama podijeliti neke od proizvoda za koje smatram da su must-have ovog ljeta. Sigurna sam da vas ima više koje volite uloviti malo boje kad sunčeko jače zasvijetli jer onda izgledamo zdravije, mršavije, utegnutije, koža blista, zubi su bijelili, ma sve nam je divno. Znam i da su se nekima priče o štetnosti sunčevih zraka (još više onih u solariju) popele na vrh glave, pa zato neću sad još i ja o tome.

Umjesto toga ću vam predložiti nekoliko proizvoda koji će vam pomoći da izgledate osunčano bez prženja na suncu, nekoliko njih koji će vam omogućiti da postignete ljepšu boju koja će duže trajati, neke koji naglašavaju blistav izgled vaše kože, kose i lica i još nekoliko stvarčica od kojih se ne odvajam ovih dana. 😉

Ovog sam proljeća bila toliko zauzeta da si jednostavno nisam mogla dopustiti izležavanje na ležaljci u maminom dvorištu, pa sam, eto, ponekad bila primorana fejkati svoj ten za određene prilike, pošto moje noge od 7. mjeseca prošle godine nisu baš vidjele sunca.

Kad sam baš raspoložena onda uzmem par sati, napravim piling tijela, nanesem pjenu za samotamnjenje (Creightons Bronze Ambition Bronze Me Mousse), spavam u njoj i ujutro se probudim koju nijansu tamnija. Nije to baš često jer to znači prljanje plahti i odjeće u kojoj spavam, a i moj muž protestira zbog intenzivnog mirisa.

Zato se češće okrećem losionima i sprejevima za instant boju. Oduševili su me Creightonsovi koji dolaze u mat (Squeeky Clean Glow Stopper Instant Tan Matte) i shimmer verziji (Bronze Ambition krema – Glow’n’Go Shimmer), osuše se nakon minute, ne ostavljaju nikakve tragove, ispiru se kod tuširanja, a mirišu po kokosu i ananasu, mljac! 🙂

Prije nego li sam otkrila njih, koristila sam Art Deco (Spray on Leg Foundation) ili Make Up Factory (Satin Leg Finish) sprej koji jednostavno pošpricam po dijelovima tijela koje želim uljepšati i potamniti, razmažem i eto prekrasne kože. Također se ispiru kod tuširanja. Na ovaj način sam se “prošvercala” do mora. 🙂

Trebalo mi je par dana da uhvatim lijepu boju s kombinacijom mlijeka za sunčanje sa zaštitnim faktorom na koji sam nanijela još Biobazin pekmez za sunčanje. Pekmez zapravo izgleda više kao smeđi maslac i preporuča se koži otpornijoj na sunce ili onoj koja je već postigla preplanuli ten, pa zato svakako budite oprezni ako ga se odlučite isprobati. Nije baš najpraktičniji za nanošenje i ostavlja flekice po badiću, pa ga svakako namjeravam zamijeniti njegovom verzijom u obliku ulja (Biobaza Dry Sunning Oil) čim ga potrošim.

Proizvod koji sam se nakon dvije sezone nagledavanja konačno odlučila kupiti je popularno Nuxeovo Prodigieuse suho ulje sa zlatnim česticama. Obožavam ga! Miriši prekrasno, a izgleda fenomenalno na koži. Nanosim ga na noge, ruke, dekolte (najviše volim kako naglašava ključne kosti jer mi to izgleda jako ženstveno), čak i na kosu i lice povremeno.

S obzirom da je kosa ljeti izuzetno izložena suncu, soli ili kloru, puno pažnje posvećujem njezinoj njezi, pa obavezno na vrhove stavljam ulje (OGX Argan oil of Morroco).

Obožavam parfeme, ali su mi ljeti ponekad malo preteški, pa sam se prebacila na Victoria Secret body sprej koji nosim uvijek sa sobom u torbi i pošpricam ga po rukama i vratu kad god se sjetim. Miris je prekrasno svjež i nježan i jako dugo traje. Ima ih u nekoliko različitih varijanti i svi su mi divni.

Po ovim vrućinama se ne volim previše šminkati, ali volim izgledati svježe, pa podočnjake posvijetljujem YSL Touche Eclat korektorom, umjesto pudera koristim bb kremu u koju umiješam malo Revlonovog Photo Ready tekućeg highlightera, za to dodatan sjaj volim The Balmove proizvode za konturiranje i posvjetljivanje Bahama mama, Mary i Bety Louminizer, a ako se zasjajim, uvijek sa sobom imam Essenceove Sun Club listiće za skupljanje znoja s lica.

Sve te divne stvarčice lijepo mogu spakirati u svoj novi Božur by Goga Mekovec, tako da su uvijek uz mene kad ih zatrebam. 😉

Budite mi dobre, pametne i lijepe do sljedećeg čitanja!
Vaša Ana

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije