NAGRADNA IGRA: CACI, najbolji aparat za lifting!

>> NAGRADNA IGRA: CACI, najbolji aparat za lifting!

CACI (Computer Added Cosmotology Instrument) je multifunkcionalni sustav digitalnih tretmana za kozmetičku njegu, dobitnik Oscara za ljepotu, poznat kao najbolji aparat s mikro strujom te zasluženo nosi titulu prvog nekirurškog liftinga lica. Njegove iznimne učinke prepoznale su mnoge slavne osobe, posebice hollywoodski glumci i glumice. Stručnjaci i javnost ga smatraju tehnološki najnaprednijim aparatom i postao je sinonim za nekirurški lifting lica i tijela.

Za razliku od aparata slične namjene, Caci ima patentirani “tsunami” val koji je po svojoj učinkovitosti najbliži fiziološkoj kontrakciji mišića.a to je jedinstveno vibriranje u kombinaciji frekvencije i električne struje sa posebnom metodom koja medicinski dokazano uspješno stimulira i postiže čvrstoću mišićnog i kožnog tkiva. ”Tsunami” val usklađen je s procesima tijela, tretmani su bezbolni i ugodni.

Elektrolifting podiže konture lica, učvršćuje mišiće, stimulira proizvodnju kolagena i elastina te podiže energiju stanica za čak 500 puta, što učinkovito smanjuje bore.

Ovaj sustav tretmana djeluje na nekoliko područja te rješava brojne estetske i zdravstvene probleme lica i tijela, a sve to s učinkom nekirurškog liftinga.

9 je osnovnih cjelina tretmana koje svojom učinkovitošću pokriva ovaj sustav:

Tretman podizanja tonusa lica
Tretman bora i mimičnih linija
Tretman hidratiziranja kože lica i tijela
Tretman vrata i dekoltea
Tretman podizanja tonusa tijela
Tretman celulita i limfna drenaža
Tretman mršavljenja
Tretmani bolnih stanja u predjelu kralježnice

Na našim stranicama izdvajamo neke od osnovnih tretmana lica i tijela, a mnoge tretmane odabiremo i prilagođavamo specifičnim potrebama naših klijenata, u kombinaciji s kvalitetnim preparatima i masažnim tretmanima.

CACI QUANTUM TRETMANI LICA

Caci nekirurški lifting lica
Originalno razvijena za liječenje facijalisa, terapija mikrostrujom uskoro je usvojena u salonima ljepote kao estetski, anti-age nekirurški zahvat. Stimulacija mikrostrujom (snage <1mA) ne kontrahira mišiće, već ih nježno stimulira, podiže i tonira, što na kožu ima nevjerojatan učinak; reduciraju se fine linije i bore, stimulira se unos hranjivih i hidratizirajućih preparata u kožu, pospješuje se proizvodnja kolagena i elastina, pospješuje se sinteza proteina i stanično hranjenje. Time koža postaje svježija i dobiva zdrav, ružičasti sjaj.

CACI HYDRATONE tretman
Gel maskom savršeno hidratizira kožu vraćajući joj svu potrebnu vlagu za dugotrajnu mladenačku svježinu. To se postiže jedinstvenom metodom masaže mikroelektričnim valjčićima koji djeluju kroz električno provodljivu hijaluronsku masku obogaćenu aktivnim sastojcima vitamina C, E i kolagena. Tonus mišića je zategnut, koža je obnovljena, hidratizirana i sjajna.CACI tretman nekirurški lifting tijela

Ova tehnologija pruža nevjerojatne rezultate u oblikovanju tijela. Sadrži posebne programe za mršavljenje, toniranje, poboljšavanje tonusa stražnjice te učvršćivanje bedara. Jedinstveni diskovi za oblikovanje tijela u kombinaciji s elektrostimulacijom djeluju precizno na problematični dio tijela.


Uz pomoć 24 izlazna kanala koja koristimo pomoću 24 samoljepljive elektrode i više unaprijed programiranih načina rada ima sve što vam je potrebno, dakle namijenjen je svima:

za ljepotu tijela
učvršćuje se trbuh, bedra, stražnjica
ženama sa celulitom
toksične i masne naslage nestaju
ženama poslije poroda

učvršćuje se stražnjica, trbuh i smanjuju se strije
osobama nakon operacije
učvršćuju se mišići, smanjuju se otekline i zadržavanje limfe
osobama nakon liposukcije
zatežu se mišići i koža te se smanjuju otekline limfnom drenažom
osobama sa bolovima u leđima te sa lumboishialgijom
aplikacijom struje na bolnom mjestu djelujemo analgetski.

Ono što ove tretmane čini zaista posebnima je to što se kod odabira tretmana uvijek koriste dvije vrste djelovanja. Prvih 30 min koristimo bazni tretman a drugih 30 min drugi tretman. Dakle npr. ukoliko želite smršavjeti, uvijek prvih 30 min koristimo Slimming, a preostalih 30 min možemo birati između Toninga, Cellulita ili Limfne drenaže, ovisno o potrebama klijenta. Kura se određuje individualno prema potrebama klijenta.

Ljupka Centar Ljepote Dr. A. Starčevića 18, Čakovec

Osvojite piling cijelog tijela u Ljupka Centar Ljepote

Nagradno pitanje: Za koliko puta elektrolifting s CACI aparatom podiže energiju stanica?

Sretni čitatelj osvaja piling cijelog tijela!

Odgovore šaljite na naš email kontakt obrazac

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije