NAGRADNA IGRA: Savjeti za make up!

>> NAGRADNA IGRA: Savjeti za make up!

Svaki životni važni događaj današnjoj modernoj ženi iziskuje dobar izgled. Svakako veliku ulogu igra i dekorativna kozmetika koja je neizostavan dio svakodnevnice. Šminkom se mogu sakriti odnosno prekriti nepravilnosti na licu što je velika prednost.

Make up je jedan od najvažnijih elemenata u stylingu svake mladenke. On je “točka na i” koja često zadaje glavobolju mladenkama diljem svijeta.Otkrit ćemo vam na što trebate obratiti pažnju prilikom odabira make upa za najvažniji dan. Sivi smokey, crveni ruž ili možda nude look? Koji god make up za svoje vjenčanje odaberete, naš je savjet da za njegovu finalnu izvedbu odaberete kvalitetnog vizažistu.

Iako je nemoguće svaki dan biti profesionalno našminkana ako vaš posao ne uključuje recimo rad pred kamerom, ipak za neke posebne prilike u životu nije na odmet zaletjeti se do dobrog vizažista.

Za situacije poput maturalnih večeri, promocija ili vjenčanja sasvim je dobra ideja potražiti stručnu pomoć kod šminkanja.

Kada dođete na dogovor sa vizažistom objasnite mu što biste željele i koliko dugo bi šminka trebala ostati postojana. Također je bitno napomenuti neke mušice koje vaša koža ima. Npr. ako vam koža ekstzremno loše reagira na proizvode koji u sebi sadrže neki sastojak ili se pak jako zasjaji čim se temperature popnu iznad 25°C to je potrebno spomenuti.

Iskusan vizažist će vas dobro promotriti i pogledati što je na vama najupečatljivije, poigrat će se sa najboljom crtom lica i istaknuti je onako kako vi same nikada ne biste mogle. Znanje je moć. Ako vam se ne sviđa njegova ideja i smatrate da bi vam nešto drugo bolje pristajalo slobodno mu recite, ipak vi svoje lice poznajete najbolje.

Ljupka Centar Ljepote Dr. A. Starčevića 18, Čakovec

Osvojite muško šišanje u Ljupka Centar Ljepote

Nagradno pitanje: Na kojoj adresi se nalazi Ljupka Centra Ljepote ?

Sretni čitatelj osvaja besplatno šišanje!

Odgovore šaljite na naš email kontakt obrazac

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije