NAGRADNA IGRA: Kako do gustih i dugih trepavica?

>> Nagradna igra: Kako do gustih i dugih trepavica

Guste i duge trepavice na vrhu su liste ženskih opsesija, kojih, priznajmo, nije malo. Kako bi postigle taj prekrasan i seksi izgled žene se koriste mnogim alatima i trikova, među kojima su šminka, uvijači za trepavice, maskare, umjetne trepavice te napokon i – ekstenzije.

Ekstenzije trepavica nisu nova stvar na tržištu ljepote, i puno je žena koje su pribjegle ovom praktičnom (i najbitnije) dugoročnom rješenju uljepšavanja svog pogleda, no još uvijek postoje mnoge zablude i pitanja, kada su ekstenzije u pitanju.

Često nam se čini kako trepavice nikada ne mogu biti preduge, preguste ili prenaglašene, no korištenje umjetnih trepavica ipak je metoda koju žene koriste te kod posebnih prilika, ali ne i svakodnevno. Upravo stoga ekstenzije trepavica predstavljaju savršeno rješenje za uvijek uzbudljiv pogled koji će svi primijetiti. Životni ciklus jedne trepavice je cca 90 dana. Faktori koji utječu na karakteristike samih trepavica poput životnog stila i brige oko trepavica mogu utjecati na to koliko će svaka pojedina ekstenzija trajati.

Ekstenzije su uzbudljiva nova usluga za deblje, duže i prirodno bogatije trepavice koje daju:

Prirodni izgled – toliko su prirodne da nitko neće vidjeti razliku. Imaju prirodnu zaobljenost tako da vam nije više potreban prirodni uvijač. Ekstenzije dolaze u različitim debljinama, bojama i dužinama te postižu prekrasno miješanje s vašim vlastitim trepavicama.

Prirodni osjećaj – kad se profesionalno i pažljivo ugrađuju ove lagane trepavice pružaju osjećaj kao da su vaše prirodne.
Prirodno nošenje – savršene su za dnevnu upotrebu i za aktivan stil života. Možete uživati u dužim i ljepšim trepavicama 24 sata na dan i to tjednima bez gnjavaže, nelagodnosti ili potrebe za maskarom.U našem beauty centru Ljupka koristimo ekstenzije od nerca i 3D

Osvojite SPA MANIKURU u Ljupka Centar Ljepote

Nagradno pitanje: Kako se zove novi proizvod koji sprječava i obnavlja lom kose kod bojanja?

Sretni čitatelj osvaja SPA MANIKURU!

Odgovore šaljite na naš email kontakt obrazac

Najnovije