SAVJETI: Ekstenzije obrva – Wonderbrows novi hit tretman!

>> SAVJETI: Ekstenzije obrva – Wonderbrows novi hit tretman!

Ekstenzije obrva – Wonderbrows novi hit tretman – najučinkovitija neinvazivna tehnika izgradnje obrva.

Nova revolucionarna tehnika izgradnje 3D ekstenzija obrva pruža potpunu rekonstrukciju tankih, slabih i nepotpunih obrva. Ovom metodom se može kreirati punoća i definicija kao niti jednom drugom metodom njege obrva. Rezultat su obrve potpuno prirodnog izgleda otporne na vodu i razmazivanje, konstruirane prema prirodnom obliku klijentice da bi dobili gušče, deblje i poželjnije obrve idealne definicije koje traju do 4 tjedna i duže uz pravilnu njegu.

Ova tehnika daje savršene rezultate i u usporedbi s trajnom šminkom ili japanskom metodom iscrtavanja obrva ima velike prednosti. Prvenstveno tehnika je potpuno neinvazivna i bezbolna, antialergijska –nema neželjenih mogućnosti komplikacija i reakcija na koži.

Zatim najvažniji faktor je da obrve izgledaju trodimenzionalno potpuno prirodno nema razlike vidljive oku s prirodnim dlačicama što je velika razlika ipprednost naspram naslikanim obrvama.

Obrve se grade potpuno finim prirodnim dlačicama koje su oblikovane potpuno identično kao i prirodna dlaka obrve.
Izgled obrva se prilagođava prema svakoj klijentici osobno i jednako je uspješna metoda za one koje imaju prirodne obrve i žele samo bolju definiciji i naglašeniji oblik ili klijentice koje imaju ddjelomičneili potpune nedostatke dlačica na obrvama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije