SAVJETI: Krenite u borbu protiv masnih naslaga!

>> SAVJETI: Krenite u borbu protiv masnih naslaga!

Krenite odmah u borbu protiv masnih naslaga i nakon ovih blagdana umjesto da se udebljate smršavite uz suvremene tretmane mršavljenja u beauty centru Ljupka koji daju garantirane rezultate! Danas postoji mnoštvo metoda i tretmana kojima se uklanja celulit te se teško odlučiti koju od njih odabrati. Najveća je pogreška u borbi protiv celulita korištenje iste metode ili tretmana za sve oblike i lokacije celulita. Kombinacija više metoda je najbolja.

Mi u našem Beauty centru Ljupka koristimo sljedeće tretmane: LIPOLASER kavitaciju, radioferkvenciju, ultrazvuk, limfnu drenažu, elektro stimulaciju aparatom caci s njime radimo: učvršćivanje tonusa mišića, anticelulit i mršavljenje, također neizbježne tretmane body wrapa.

LIPO LASER, ŠTO JE LIPO LASER?

Naš Lipo laser koristi najnoviju niskoenergetsku hladnu lasersku tehnologiju koja smanjuje obujam i naslage masnoća na gotovo svim dijelovima tijela bez operacije, oporavka nakon tretmana i bez crvenila.

Prednost Lipo lasera jest što pomaže smanjiti problematična mjesta na tijelu kao što su ljubavne ručke, trbuh, viseća koža na rukama i bedrima u samo nekoliko tretmana. Tipičan tretman predjela struka od 40-tak minuta može rezultirati gubitkom 1,5 cm do 2 cm, dok cijeli protokol od osam tretmana obično rezultira višestrukim gubitkom centimetara.

PROCES TRETMANA I DJELOVANJE

Lipo laser je neinvazivni tretman te se smatra jednim od najinovativnijih metoda u liječenju tvrdokornih masnih područja na tijelu koja ne reagiraju na operaciju, vježbanje i promjenu prehrane. Lipo laser tretmani pomažu u kreiranju novog i poboljšanog izgleda tijela bez ikakve boli i nelagode.

Istraživanja su pokazala da je tretman Lipo laserom odlična priprema za tradicionalnu liposukciju i da poboljšava rezultate samog operativnog zahvata omekšavanjem tretiranog tkiva prije te izravnavanju tkiva nakon zahvata.

Nakon samo 40 minuta tretmana Lipo laserom mogu se uočiti odlični rezultati. Da bi se osigurali najbolji rezultati, preporuka je napraviti 8-10 tretmana.

U BEAUTY CENTRU LJUPKA ČAKOVEC, A. STARČEVIĆA 18 tel:040-390/139 napravit ćemo Vam individualni program mršavljenja prema vašim potrebama besplatne konzultacije i gratis tretman aparatom caci od 30 min za sve narudžbe putem emaila ljupka.beauty@gmail.com

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije