6 znakova da je on – egomanijak!

Nedavno je pjevač John Mayer objavio da se liječi od “ego ovisnosti”. Tko su zapravo egomanijaci i kako ih prepoznati?

Portal Women`s Health objavio listu znakova koji ih otkrivaju. Doznajte koji su i otkrijte egomanijaka na vrijeme.

1. Na svaku situaciju gleda kako će se ona odraziti na njega

Vi imate loš dan na poslu, a on se žali kako se nadao da ćete biti dobre volje. Restoran u kojem imate rezervaciju za današnju večeru ima dugu listu čekanja, a on je frustriran jer mrzi biti gladan. To je njegov svijet, a vi jednostavno živite u njemu.

2. Stalno ponavlja: Trebam te da…

Bez obzira na to radi li se o vozaču taksija, prijatelju ili konobarici on se prema svima ponaša na način da su u njegovoj službi.

3. U vezi ste mjesecima, a ne zna ništa o vama

On ne zna ništa o vašoj rodbini niti gdje ste odrasli…A vi, s druge strane, znate koje je boje kosa dječaka koji ga je pogurnuo u petom razredu osnovne.

4. Stalno traži pohvale za svoj izgled

Opipaj moje trbušnjake…Vidi kako mi je dobra frizura… Danas izgledam baš seksi, zar ne? I očigledno je da ste mu bar jednom s nekom sličnom izjavom “podigli ego”, inače se ne biste našli u tom začaranom krugu. I sada se nalazite u situaciji da nekada samo poželite biti s nekim u vezi tko će s vama podijeliti pizzu u tišini bez ikakvih dodatnih komentara…

5. Ima više svojih uokvirenih fotografija po stanu… Ili objava svojih fotografija na društvenim mrežama

Slatko je kada ima jednu ili dvije svoje fotografije negdje u stanu…Ali kada ih uzastopno “okida” svojim fotoaparatom i stavlja svima na uvid, jedan je od znakova da se radi o egomanijaku.

6. Priča.. I priča… I priča…

Jeste li ga ponekad ulovili u situaciji da samo on priča i priča kao da vi i niste ondje? Iako to može biti super jer se ne trebate za vrijeme izlaska brinuti da će nastati neugodna tišina, dovedeni ste u situaciju da se samo pokoji put stignete nasmijati ili dati potvrdni znak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije