Lumini daruje damama vikend ljepote i zdravlja

Dan žena, 8. mart, Lumini centar planira čestitati svim posjetiteljicama u sklopu vikenda ljepote i zdravlja koji će se održati 07. i 08. ožujka od 11.30 sati do 20 sati.

Na taj način Lumini namjerava razveseliti i nagraditi sve dame mnoštvom “lijepih i zdravih poklona” u kojima se nalaze razne edukativne radionice, tjelovježbe, besplatne masaže ruku i lica, besplatne frizure, ali i nagradno beauty natjecanje.

Vikend po mjeri svake dame počinje u subotu u 11.30 kada će fitness treneri osigurati zdravi početak dana uz jutarnju tjelovježbu i savjete o zdravoj prehrani. Lumini tim nije zaboravio niti na važnost pravilne njege u što će se svi moći uvjeriti na radionici prirodne kozmetike u 15 sati gdje će moći saznati brze i jednostavne pripravke za njegu kože i kose.

Posjetiteljice će na svoj dan moći iskušati i sreću uz nagradno beauty natjecanje u 16 sati u kojem sve prijavljene sudionice odabiru kombinaciju šminke prema ponuđenim odjevnim kombinacijama modela s fotografije, a one najvještije bit će nagrađene poklon bonom za besplatno šminkanje.

Oba dana vikenda, od 17:00 do 19:00 sati, u Lumini centru moći ćete besplatno napraviti i frizuru, a u nedjelju povedite i mališane koji će u 11.30 sati imati priliku naučiti tajne pripremanja zdravog doručka.

Nakon zdrave okrijepe, kako ostati u dobroj formi najbolje će odgovoriti na pitanje demonstracija raznih plesnih tehnika u 16 sati kada će se svi prisutni moći upoznati s vrstom takvog treninga i otkriti trikove održavanja tjelesne kondicije. Niti u nedjelju neće nedostajati beauty sadržaja jer u 17 sati Lumini poklanja svim damama Beauty hour odnosno sat opuštanja uz besplatne masaže lica i ruku.

Vikend ljepote i zdravlja začinit će Cooking show u subotu i nedjelju u 18 sati čiji je cilj podsjetiti na kuhanje zdravih i jednostavnih jela za vitalnost cijelog dana. Zato ne propustite ovu vrhunsku priliku i proslavite Dan žena u Lumini centru, vodećem regionalnom centru za shopping i zabavu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije