FILO: Greške zbog kojih Vaš dom djeluje neuredno

Iako se stalno trudite da Vaš dom bude čist i uredan, često se dešava da ne možete postići besprijekornost koju želite. Na neuredan izgled doma utječu stvari o kojima možda ne razmišljate puno, poput načina na koji ste uredili svoj interijer. Pročitajte zbog kojih sve grešaka Vaš dom može izgledati neuredno.

Korištenje bež boje

Kako Vaš dom ne bi izgledao monotono i prljavo, nemojte koristiti bež boju. Prljavštine su obično vidljivije na svjetlijim bojama. U slučaju da stvarno volite bež boju, budite spremni na često krečenje ili pak napravite kombinaciju bež nijansi, s tamnim i svijetlim nijansama bež boje.

Neadekvatna rasvjeta u domu

Dio kuće s kojim ste zadovoljni izložite jačim svjetlima kako bi istaknuli pozitivne strane, a u dijelu kuće s kojim niste zadovoljni prigušite svjetlo kako ne bi naglašavali njegove nesavršenosti.

Puno ogledala

Iako ogledala mogu unijeti dašak glamura u Vaš interijer, istovremeno morate voditi računa o njihovoj čistoći. Ogledala su pravi magnet za otiske prstiju, pa kako prljava ogledala ne bi bila prva stvar koju će gost ugledati, pobrinite se da budu čista.

Neuredno predsoblje

Obično najmanje pažnje posvećujemo uređenju predsoblja, a zaboravljamo da je to prva prostorija u koju gosti ulaze. Napravite ormarić za cipele, vješalice za kapute i stalak za kišobrane radi bolje organizacije.

Stari jastuci

Jastuci su nezaobilazan detalj u svakom dnevnom boravku. Neka oni budu novi, usklađeni s ostatkom prostorije i uredno složeni. Stari i razbacani jastuci gostu će dati pogrešan dojam, koji ne želite ostaviti.

Impulzivna kupovina namještaja

Često nam se dešava da kupujemo namještaj koji u robnim kućama izgleda savršeno ali, kad ga donosimo u svoj dom on se ne uklapa s ostatkom interijera. Prije nego što opet kupite komad namještaja u koji ste se zaljubili, razmislite kako će se on uklopiti u Vaš interijer.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije