Woman Art: Jedna super subota u super Gym-u

Subota je i imam slobodan dan! Ne, ne želim se izležavati i ne raditi ništa, moram iskoristiti ovu sivu i hladnu subotu na najbolji mogući način. Vježbanje! Uvijek vježbam sama, ali danas želim bit običan vježbač s trenerom, a ne 2 u 1 (trenerica i vježbač u jednom). Hmm kome da odem, kuda da se uputim i napravim trening s trenerom. Svi ljudi koji imaju teretane su vrsni znalci i zaista im se divim iz sveg srca, oni su svoj doprinos zdravlju dali čim su otvorili svoje centre za vježbanje. I koga sada odabrati? aaa znam, sjetila sam se svog fitnes frenda iz Murskog Središća, to je Dinko, iz milja zvan Dinac kojeg jako cijenim i poštujem baš zbog toga što se u trening daje cijeli i još pol.

Prošlo je pola sata od mog poziva i već se Dinac bacil na posel. Uživam, osmjeh mi ne silazi s lica i zadovoljna sam sama sa sobom što se moja želja ispunila. Zagrijavanje smo prošli bez po muke, radimo vježbe snage i on se ne šali, vidi frajer da mogu pa me “naganja” po dvorani u kojoj moram radit s girjama, palicama, loptama, gumama, čekićima, užetima…

Gubim snagu, a ovaj ne prekida i iz mene izvlači zadnje rezerve, al ne dam se ni ja pa duram nekako, ide to, al polako kužim da sam gotova….. –koliko još? pa kaj još nismo gotovi? a on se samo zadovoljno smiješka i viče –daj sad, ajmo nema predaje (došlo mi je na naplatu sve ono kaj delam svojim ljudima koji će tijekom čitanja ovog teksta uživati). Sada ga mrzim i ide mi na živce to njegovo vrijeme koje nikak da prođe, ne znam dal frflja on ili ja ? a da, to sam ja …

Uff kužim ga, smanjio je intenzitet, aaaa gotovi smo, istezanje i to je tooo, izdržala sam do kraja i uživam u istezanju. Gotovo je!!! Jes, uspjela sam napraviti trening i zadovoljiti svoj apetit. Vičem –Dinac ti si najbolji, najbolji trener ikad, volim tvoje treninge, poticajan si, motivirajuć, ma najbolji si, HVALA TI, hvala, hvalaaaa!!

Uspuhana, mokra ko pokisla kokoš, rumenog lica, s frizurom ko Ajnšajn s velikim osmjehom na licu ulazim u auto i vozim se doma, u tom času mi na pamet padne jedna kul ideja –da se poslikam i svoj zadovoljan selfie stavim na fejs pa da se pohvalim kak sam bila super, ma znaš svi mi volimo kad nas se pohvali, a meni treba i želim da sad cijeli svijet vidi kak sam odradila super trening. Vozim se i namještam fotoaparat na mobitelu, i samo jedan pogled u retrovizor uzeo mi sve! E nemoš se slikat jer izgledaš ko silovatelj na odsluženju zatvorske kazne! Tako je moj trening zabilježen samo u mojim mislima, al nema veze meni je najbitnije da sam odabrala ful super trenera koji mi je sivu subotu pretvorio u predivan i zdravljem ispunjen vikend. Hvala Dinac, you are the men 🙂

A vi imate vrlo jednostavan zadatak, samo 3 vježbe u 3 serije. Svaku vježbu radiš 60sek i 15 odmaraš, između serija odmori 60sek i popi vodu.



Stanite u široki raskoračni stav, jednu nogu pogrčite i spustite trup na nju, a drugu držite ravnu i zategnutu cijelom dužinom. Jedna ruka je pružena prema stropu i pogled usmjeren za njom, a druga je u podu.



Piramidu radite tako, da zdjelicu dignete visoko prema stropu, stopala u širini ramena, leđa ravna i glava prema podu.

Jednom nogom krenite prema prsima dok ste u položaju planka na šakama i zaoblite kralježnicu, pa pružite nogu iza sebe. Napravite prvo jednom nogom pa tek onda 60sek na drugu nogu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije