Nagradna igra: Osvojite make-up u Studio ljepote Lara

>> Nagradna igra: Osvojite make-up u Studio ljepote Lara

Dekorativna kozmetika u potpunosti ističe Vašu ljepotu, te joj pruža prirodan sjaj. Stoga vam u našem salonu ljepote Lara nudimo: dnevni i večernji make-up, make-up po vašoj želji te korigiranje i bojanje obrva i trepavica. Radimo s dekorativnom kozmetikom Art Deco. Naravno, cilj nam je istaknuti vaše oči i učiniti ih čarobno izražajnim, bilo da je to za fino osjenčavanje ili neodoljiv i zavodljivi pogled.

U Studio ljepote Lara nudimo vam i sve frizerske usluge (šišanje, bojanje, pramenovi, minival) te kozmetičke usluge (masaže, depilacije voskom i šećernom pastom, tretmane za mršavljanje, anticelulitne tretmane, solarij, pedikuru, ugradnju noktiju, manikuru, klasično čišćenje lica i njegu lica s kozmetikom DR. MURADA: *tretman c-vitaminom *tretman za problematičnu kožu (akne) *iluminizirajući piling IP5 *kemijski piling kože voćnim kiselinama

Njegovana koža idealna je podloga za uljepšavanje i tad make-up izgleda savršeno. Zato je naša preporuka prije svakog šminkanja, tretman lica vitaminima, kako za podlogu za make-up, tako i za zdravlje i ljepotu kože.

Dolaskom u naš salon dat ćemo vam dobre i korisne savjete kako za make-up tako i za sve naše ostale tretmane/usluge.

Vizažistica: Lara Lešnjak, Kozmetičarka: Jasmina Graf, Medicinska kozmetičarka: Katarina Virgej, Frizerka: Danijela Korunić-Sternad Frizerka: Zorica Višnjić.

Studio ljepote Lara, nalazi se u robnom centru Konzum (bivši Merkator) na adresi Zagrebačka 87 , kontakt telefon 040/ 386-006, Facebook.

Stoga “Idem tamo gdje je sve po mom”, vidimo se!

Studio za ljepote Lara i portal eMedjimurje.hr vas daruju s besplatnim šminkanjem!

Najbrži čitatelj koji ostavi točan odgovor ispod ovog članka dobiva jedan besplatan tretman šminkanja u Studio Ljepote Lara nagrada je iskoristiva do kraja veljače.

Nagradno pitanje glasi: Na kojoj adresi se nalazi Studio ljepote Lara?

Ukoliko na Facebook profilu koristite nadimak, ostavite u komentaru svoje pravo ime i prezime, jer ćete na to ime i s osobnom iskaznicom moći iskoristiti nagradu za u Studio ljepote Lara. Sretno!

Preporučeno
Najnovije