Nagradna igra: Skinite dioptriju – PRK metoda jedno oko plati drugo oko gratis!

U srijedu 28. siječnja u Hotelu Park u Čakovcu održat će se prezentacija na temu “Laserske kirurgije” s naglaskom na lasersku korekciju vidne oštrine i kirurgiju sive mrene. Predavanje će održati tim Očne poliklinike Dr. Vukas s vodećeg oftalmološkog centra u regiji osnovanog 1995. godine. Suradnja Očne poliklinike Dr. Vukas s vodećim kirurzima iz Hrvatske i Europe osigurava pacijentima najkvalitetniju oftalmološku skrb. Očna poliklinika Dr. Vukas se nalazi na adresi Ilica 129., Zagreb.

U Očnoj poliklinici Dr. Vukas lasersku korekciju vida obavljate na dva načina standardnim kirurškim postupkom (PRK i LASIK) i naprednim (LASIK I PRK – Advanced Wavefront Femto i Excimer laserskom tehnologijom) kojom se mogu ispraviti greške vida svakog pojedinca. Diptrija se skida Excimer laserom.

Budite brzi, jedan čitatelj koji točno odgovori na pitanje osvojit će besplatno skidanje dioptrije PRK metodom jedno oko plaćate, drugo oko dobivate gratis sa svim predoperativnim i postoperativnim pregledima u Očnoj poliklinici Dr. Vukas u Zagrebu!

Planirano vrijeme prezentacije uz predavanje je pola sata dok je idućih pola sata rezervirano za besplatne konzultacije i razgovor tijekom kojeg će svi zainteresirani moći postaviti pitanje vezano uz lasersku kirurgiju oka, vrste operacije, pripremu za operativni zahvat ili rehabilitaciju. Predavanje će se održati u 17 sati.

Ulaz je besplatan, a zaintersirani slušatelji mogu rezervirati svoje mjesto na predavanju pozivom na broj telefona 01/3775 969 ili na 095 2272 048.

Poliklinika Dr. Vukas vas nagrađuje sa skidanjem dioptrije – PRK metodom jedno oko plaćate, drugo oko gratis s svim predoperativnim i postoperativnim pregledima.

Nagradno pitanje: Kojom vrstom lasera skidaju dioptriju u Očnoj polikinici Dr. Vukas?

Točno odgovorite na pitanje i osvojite besplatno skidanje dioptrije PRK metodom jedno oko plaćate, drugo oko dobivate gratis sa svim predoperativnim i postoperativnim pregledima u Očnoj poliklinici Dr. Vukas u Zagrebu!

Ako točno odgovorite na pitanje i budete prvi u kometaru ispod članka trebate biti prisutni u srijedu 28. siječnja u Hotelu Park u Čakovcu gdje će se održati prezentacija na temu “Laserske kirurgije” nagrađeni čitatelj se treba javiti prije početka predavanja organizatoru sa točnim odgovorom na pitanje.

Ukoliko na Facebook profilu koristite nadimak, ostavite u komentaru svoje pravo ime i prezime, jer ćete na to ime i s osobnom iskaznicom moći dogovoriti detalje na prezentaciji “Laserske kirurgije” u srijedu 28. siječnja u Hotelu Park u Čakovcu od 17h. Sretno!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije