Završen jesenski makeover eMedjimurja s pet kandidatkinja!

Završili smo s prvim jesenskim makeoverom uz Upim, ShoeBox i pet frizerski beauty salona iz Čakovca- Frizerski salon Viva, Instyle Frizerski Salon, Studio ljepote Lara, Ljupka Centar Ljepote, Žensko muški frizerski salon Fenix.

Kandidatkinje su osvojile osvježavanje svog imidža, novu frizuru, novi makeup, novu odjeću i obuću!

Iz tjedan u tjedan družili smo se s kandidatkinjama u Upimu, Shoebox-u i salonima u Čakovca, a sve je to zabilježio profesionalni fotograf uz fotografije i video!

Prisjetimo se makeovera koji smo započeli krajem listopada, pet kandidatkinja koje su pobijedile u Facebook fotonatječaju prihvatilo je izazov jesenske preobrazbe.

Prva kandidatkinja u jesenskom makeoveru bila nam je Lana Gugić iz Varaždina. Za transformaciju Lanine frizure pobrinuli su se frizerskom salonu Viva, a talijanski modni brand Upim darovao je odjeću dok je cipele dobila u ShoeBox-u.


Pročitajte OVDJE makeover s Lanom Gugić.

Lana je kući otišla s novim iskustvom i s novim look-om te je zabljesnula sa novom frizurom i odjećom i obućom!

VIDEO: Jesenski makeover s Lanom Gugić uz Vivu, Upim i ShoeBox



Đurđa Sović je bila druga i najstarija kandidatkinja koja je osvojila vrijedne nagrade modnog brenda Upim, trgovine cipelama ShoeBox-a, a za novu frizuru i make-up pobrinuo se Studio ljepote Lara!

Cijeli makeover pročitajte OVDJE.

Nakon cjelodnevnog druženja s Đurđom, krajnji rezultat je bio novi izgled koji je oduševio i nas i našu kandidatkinju, pogledajte VIDEO:


U Jesenskom makeoveru portala eMedjimurje koji smo provodili u suradnji s pet čakovečkih frizerskih salona te brendove Upim i Shoebox treći tjedan na red nam je za makeover došla 26-godišnja Tamara Franjević iz Varaždinskih Toplica.


Novim modnom kombinacijom odjeće brenda Upim i obuće iz ShoeBox-a te preobrazbom frizure i šminke u frizerkom salonu Instyle smo osvježili i dodatno naglasili ljepotu šarmantne Tamare.

Cijeli makeover pročitajte OVDJE te pogledajte VIDEO:

Uz pomoć brendova iz varaždinskog Lumini centra, Upima i ShoeBoxa te čakovečkog centra ljepote Ljupka, Sara Škvorc 18- godišnjakinja iz Vratišinca, dobila je mogućnost da se poigramo i osvježimo joj izgled!

Pročitajte članakOVDJE. Sara je na kraju dana zabljesnula u novoj frizuri, šminki te uz odjevnu kombinaciju iz Upima i cipele ShoeBox-a!

Jesenski makeover sa Sarom Škvorc uz Centar ljepote Ljupka, Upim i ShoeBox VIDEO:

Zadnja kandidatkinja jesenskog makeovera bila je 18-godišnjakinja Zrinka Janković iz Čakovca!

U samo nekoliko sati naša posljednja kandidatkinja zablistala! Kako se odvijao Zrinkin makoever pročitajte klikom OVDJE.

Do novog izgleda Zrinka je došla uz frizerski salon Fenix, talijanski modni brend Upim i ShoeBox, a sve je to zabilježilo naš fotograf fotografijom i VIDEO materijalom:

Čestitamo svim kandidatkinjama na osvojenim nagradama te se zahvaljujemo modnom brendu Upimu, Shoeboxu te čakovečkim salonima na sudjelovanju u prvom jesenskom makeoveru portala eMedjimurje.hr.

Interes za jesenski makeover je bio velik te ćemo svakako ponoviti makeover u rubrici portala Životni stil!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije