WomanArt: Želiš ili NE želiš?

Bile mi žene ili muškarci svi težimo za jednim, a to je lijepo oblikovano tijelo. Ljepota! Ljepota je estetska kategorija koja tradicionalno označava savršenstvo sklada (tako kaže Wikipedija). Kada bi nas deset stavili u jednu prostoriju i rekli nam da opišemo savršenog muškarca ili ženu, vjerujem da bi nastao treći svjetski rat! Dobro, možda i ne bi, ali ziher bi se dobro pošorali. I to je dobro jer kada malo bolje pogledamo oko sebe svi smo mi i različiti, i slični. Netko fura velike brke, netko Sulejmanovu bradu (i gore i dolje), dok se tamo treći brije i želi baby face (i gore i dolje), netko voli nosit punđu, dok drugi punđe mrze itd. da sad ne nabrajam, mislim da smo se skužili, a opet smo slični jer težimo ka zdravijem i boljem načinu života. To bi značilo da volimo vježbanje i tako vas sve skupa dovodi do našeg trenera.

Trener ili kirurg?

Prvo odabereš centar u koji želiš ići pa nakon toga imaš fini razgovor sa svojim budućim trenerom, popunjavaš upitnik da bi tvoj trener mogao lakše i sigurnije raditi s tobom i tek tada kreneš vježbati. Ono što ja doživim to isto dožive i moji kolege, a to je da ljudi pobrkaju stvari. Idemo redom – velika i čvrsta stražnjica, six pack, lijepi struk, duge i ravne ruke, izdužene noge bez celulita, manja koljenska čašica? i grudi koje lijepo stoje prema gore!!! Ja volim otvoreno reći – kriva adresa, pobrkala si mene s kirurgom, odi ti lijepo kod xx dr. Gumice plati nekoliko soma eura i možda, možda buš izgledala tak, usput kad si tamo pitaj dal zna kojeg dobrog psihologa da vidi jel s tobom sve u redu. Znam da me sada mrziš, ali nije sve tako kako se to tebi čini.

Before & After

Postoji nekoliko zlatnih pravila kojih se moraš držati ako želiš vrhunski rezultat, s time da ne očekuješ čudo jer čuda se ne događaju i djed Mraz ne postoji, znam, sada si u banani ali što prije to prihvatiš to bolje za tebe. Ako si daš truda uskoro češ izgledati kao nikada do sad i to će biti tvoj najbolji rezultat i pls nemoj se slikati Before/After i to stavljat na fejs jer mi je zlo od tih fotografija. Nisam konzerva, ali tak na javno stavit sebe u gaćama i grudnjaku s pet tona sala ? helooou! Nitko to ne želi gledat, vjeruj mi. Znam da je svima lakše kad vide da i drugi imaju potkožno masno tkivo – salo, i da se onda osjećaju poticajno i nezaustavljivo u postizanju svojih ciljeva, ali to je Američka fora i meni osobno nikad neshvatljiva. Čemu, čemu sebe stavit u onom obliku i to na internet, pa kad se ja slikam za fejs i želim objavit tu fotku, pet put ju pogledam facarukenogestražnjica i btw obučem se prije fotografiranja jer u gaćama ne idem niti pred tasta s kojim živim, a ne da me tamo cijeli svijet gleda skoro pa golu. A i baš bi bila fora da me susjedi gledaju u gaćama, a moji doma obučenu do grla. Ako je to sada cool onda ne kužim zašto ne staviš sliku Before/After depilacije jer je meni to isto, dal gledam dlake il salo. Kužiš sad o čemu pričam!

Idemo do cilja

Zadnja dva dana digla se velika prašina oko manekenka iz Victoria’s Secreta pa su čak i moje cure na treningu komentirale kak djevojke dobro izgledaju. Objavom na Instagramu rano ujutro u 06 sati kako vrijedno vježbaju u teretani dokazale su da nisu lijene i da bez obzira na obaveze, a imaju ih puno, vježbaju. Aj sad realno, koliko vas bi ustalo ujutro prije 06 da odradi trening? Ni jedna jel, ajde možda jedna i to bi trajalo možda mjesec dana, MOŽDA! Nemaš vremena za vježbanje, a odmah bi takvo tijelo. Jesi ti nešto posebno ? ne nisi, ista si kao i ja i ostatak svijeta. Svi smo mi isti, moramo raditi da bi zaradili jer jedna poslovica kaže – nema đabe ni kod stare babe.

E pa onda imaj na umu da samo pravilnom prehranom, vježbanjem, ispijanjem najfinije i najzdravije tekućine na svijetu –vode, dovoljno sna i što više boravka u prirodi tvoje tijelo, daaa TVOJE, može izgledati baš kao kod manekenke iz Victoria’s Secreta!

p.s. Nemoj mislit da je taj put predalek, jer nije i ako kreneš danas, jedan si dan manje do ostvarenja svojeg cilja! Go go gooo!

Trening ću nazvati “Victoria’s Secret ruke” pa predlažem da vježbaš s nama.

Uzmi bučice ili 2 male boce s vodom i napravi tri serije po deset ponavljanja. To je jako malo, ali je više od ništa!

Pregib podlaktice u stojećem položaju, lakat postavite uz trup. Aktivacija prednje strane nadlaktice –biceps.


Naizmjenično predručenje u stojećem položaju. Aktivacija ramenog mišića – deltoideus.


Opružanje podlaktica u stojećem položaju. Bučice su spojene i guramo ih iza glave, a laktovi su usko uz glavu. Aktivacija stražnje strane nadlaktice – triceps.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije