Sara Škvorc u jesenskom makeoveru uz Upim, ShoeBox i centar ljepote Ljupka

>> Sara Škvorc u jesenskom makeoveru uz Upim, ShoeBox i centar ljepote Ljupka

Predzadnja kandidatkinja jesenskog makeovera ovog tjedna bila nam je maturantica Ekonomske škole Čakovec Sara Škvorc iz Vratišinca.

Uz pomoć brendova iz varaždinskog Lumini centra, Upima i ShoeBoxa te čakovečkog centra ljepote Ljupka, 18-to godišnjakinja iz Vratišinca, dobila je mogućnost da se poigramo i osvježimo joj izgled. Vrckava i vedra srednjoškolka iz Vratišinca ovog ponedjeljka dočekala nas spremna za novo iskustvo.

– Prijavila sam se na nagovor prijateljice i nisam mislila da ću ući među prvih 5 kandidatkinja, radujem se današnjem danu i svojem novom izgledu! – rekla je uzbuđeno zgodna mlada dama dok smo kretali prema Ljupki.

Nakon ugodnog razgovora s razgovorljivom Sarom krenuli smo prema centru ljepote Ljupka koji se pobrinuo za makeover njezine frizure i šminke lica.

Vlasnica salona Ljubica Sobočan opisala nam je korak po korak promjenu Sarine frizure:

Sara sama boja svoju kosu te je ona bila izrazito svijetlog tona. U dogovoru s njom i našom preporukom napravljeno je trendi bojanje baby blond u malo tamnijem tonu od njenog. Takozvani nevidljivi pramenovi daju baby blond efekt, a izrađuju se s posebnim samoljepljivim folijama koje omogućuju nijansiranje kose bez ‘zebra efekta’ kakav ostavljaju oni klasični. Riječ je o novom frizerskom trendu babylights, kojeg su objeručke prihvatile brojne poznate ljepotice.

Za lepezasto pramenovanje koristili smo nijanse svjetlo pepeljasto blond, cappucino, jako zlatnu pepeljastu blond i neizbježnu beige blond. Nakon bojanja odradili smo intenzivni dubinski La Biosthetique tretman kojim je Sarina kosa dobila aktivno njegu i obnovu i strukturu kose.

Zanimljivi pramenovi kosi dali su novu dimenziju i bogati volumen te toliko željeni efekt prirodne, nebojane kose. Sara je s novom frizurom svojoj kosi podarila prirodan, mladenački izgled!

Za novu frizuru u centru ljepote Ljupka pobrinule su se frizerke Ljubica Sobočan, Martina Hosni i Mirjana Pučko.

Za makeover šminke pobrinula se kozmetičarka iz centra ljepote Ljupka Ivana Krobar, koja je Sarinu ljepotu dovele do savršenstva. Nakon tretmana lica i dubinskog hranjenja njene kože krenula je šminka.

Ivana nam je ispričala: – Koristila sam Artdeco dekorativnu kozmetiku. Za podlogu sam koristila High Definition Foundation čija je formula lagana, kremasta i savršeno se prilagođava koži i stapa s tenom. Nakon što smo lice pripremili za šminkanje, na red su došli korektori i puderi kojima smo prekrili nedostatke i crvenila te smo postigli ujednačen ten. Predivne plave oči naglasili smo zemljanim tonovima sjenila da izgledaju jako prirodno i lijepo. Diskretniji make up očiju nadopunili smo crvenim ružem za usne, a time smo i ispunili želju Sare koja je i sama bila oduševljena žarkom bolju usana. Noktima smo također podarili novi izgled s manikurom i jarko crvenim lakom.

Korak po korak do novog izgleda, Sara je već nakon nove frizure i make upa izgledala predivno i sretno što se vidjelo i po njenom smiješku prilikom kratkog poziranja našem fotografu.

Na putu do Lumini centra u potragu za odjećom iz Upima i novim cipelama iz ShoeBoxa, Sara nam je rekla da se pri odabiru odjeće i obuće ne bi ipak odmaknula od svoga prepoznatljiva stila te da rado nosi jeans hlače i košulje u svim prilikama.

Spomenimo da je Upim u sastavu Gruppo Coin uz čije iskustvo se njeguje talijanski dizajn, povećava kvaliteta, uz očuvanje i smanjenje tradicionalno niskih cijena.

Nove jeans hlače, košulja, remen i narukvica idealna odabir za 18-to godišnjakinju!

Na samom ulazu u Upim dočekale su nas spremne i spretne prodavačice koje su Sari uz vlasnicu centra ljepote Lupka Ljubicu Sobočan pomogle u potrazi za idealnim jenas hlačama i košuljom. U bogatoj jesenskoj kolekciji Upima lako je bilo pronaći hlače kakve je Sara željela.

Tamnije ‘stretch’ traperice idealno su se prilagodile lijepom tijelu naše kandidatkinje. Uz traperice nakon nekoliko kombinacija Sara se odlučila za crnu svečaniju košulju sa šljokicama. Dobar stajling se može upotpuniti sjajnim detaljima što se i vidi na ovoj crnoj košulji.

Sara će ovu košulju uz razna kombiniranja s ostalim odjevnim komadima moći iskoristiti u bezbroj kombinacija i u njoj izgledati istodobno privlačno, elegantno, zavodljivo i tajanstveno ili pak veselo i zaigrano.

Odjevnu kombinaciju naše Sare naglasili smo prikladnim modnim dodacima, crnim remenom i srebrenom narukvicom.

Nakon odabira savršeni outfit iz Upima, krenuli smo prema ShoeBoxu gdje je naša mlada dama već pri ulazu bila sigurna da želi osebujan i vrlo tražen model Jeffrey Campbell Lita gležnjače! Glomazna gležnjača crne boje sa smeđom potplatom pristaje uz mnoge jesensko/zimske odjevne stilove s kojima se ova cipela savršeno stapa, a mogu se kupiti u svim trgovinama modne obuće ShoeBox.

Visoka peta Lite, našu Saru produljila je za bezbolnih 14 cm zahvaljujući velikoj platformi i savršenom nagibu stopala, koje u naizgled robusnoj cipeli bez poteškoća podnosi cjelodnevno nošenje.

– Lita gležnjače sam planirala kupiti ovih dana. Znam da ih neke cure vole, neke ne, a mene su očarale i sviđa mi se kako pristaju na moj novi look! – kazala nam je Sara po izlazu iz ShoeBox-a

Nakon ugodno provedenog dana simpatična Sara nam se javila sa svojim dojmovima:

– Bilo mi je presuper, svi ste me tetošili, ma sve najbolje! Mojima doma sam svima krasna. I dečku naravno 🙂 Pohvale cijeloj ekipi. I još nešto, da opet imam priliku za makeover prijavila bi se i sve bi isto izabrala! – ispričala nam je zadovoljna Sara.

Pogledajte u video kako smo proveli dan sa Sarom u jesenskom makeoveru:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije