Revija u Luminiju ujedinila gledatelje u prikupljanju donacija za Zakladu VITA

>> Revija u Luminiju ujedinila gledatelja u prikupljanju donacija za Zakladu VITA

Prošla subota u Lumini centru prošla je u znaku dječje modne revije, te modnih revija za odrasle gdje su se predstavili zakupci centra i hrvatski dizajneri, a sve uz humanitarni ‘štih’. To je bilo moguće zahvaljujući hrvatskim dizajnerima koji su u humanitarnom dijelu revije za odrasle izdvojili svoje kreacije, te sav prihod od njihove prodaje namijenili Zakladi VITA za pomoć djeci s malignim i drugim teškim oboljenjima te opremanje dječjih igrališta.

Tim povodom su “planule” kreacije Aleksandre Dojčinović, Mure Pehnec, Snježane Radev by Brokat, Željke Vidović by Ellera, Ivančice Pahor, Ivane Kuzminski i Jelene Kosić by Kuzminski design, Krie designa, Martine Felje, Nakit.hr (Nature perl) i Cvjetne čarolije.

Takvo predstavljanje zimskih kolekcija privuklo je i brojne javne osobe poput ravnatelja Zaklade VITA g. Stjepana Žigmunda, dožupana Alana Košića, saborskog zastupnika Maria Habeka i zamjenika općinskog načelnika Roberta Đuraneca. G. Đuranec ovom je prilikom ujedno najavio iduću humanitarnu priču koju započinje Općina Gornji Kneginec, a koju će donacijom podržati i Lumini centar.

Pozvao je sumještane i sve ljude dobra srca da pomognu u prikupljanju sredstava za izgradnju vertikalnog dizala za dvanaestogodišnjeg Jakova Vinceka, bolesnog sumještanina. Žiro račun na koji se sredstva uplaćuju je račun udruge Bedem ljubavi – IBAN: HR5723600001101749400, pri Zagrebačkoj banci.

Na revijama prikazano najbolje iz modnih trgovina Lumini centra

Dječja modna revija pokazala se kao idealna uvertira u zimsku modnu priču. Dječju reviju nosili su manekeni iz UPS Feel predvođeni voditeljicom Romanom Ratkaj, a zabavni dio jutarnjeg programa upotpunili su izvođači iz plesnog kluba D&D.

Na reviji za odrasle, publici su predstavljeni brendovi Europa 92, Top shop, Deichmann, Shoe box, Galeb, S.Oliver, Mis, Sportvision, Dominik srebrnarnica, Diadema, Upim, Kidioz, Planet obuća, Benetton, Next, Gaastra, Donna accessori, Adidas i New Yorker. Osim modne revije dostojne svake velike svjetske metropole za koju je zaslužan stilist revije Predrag Brkljač odrasli ljubitelji mode mogli su uživati i u božičnim taktovima glazbenice Irme Dragičević. Za zabavni dio programa pobrinuli su se još i talentirani plesači iz UPS Feel.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije