Dajte svoj glas: Vi odlučujete koje djevojke će osvojiti jesenski makeover

Jesenski makeover portala eMedjimurje.hr se nastavlja i ovaj tjedan. Najhrabrije čitateljice, njih 31, prijavile su se za totalnu preobrazbu svog izgleda. Na vama je dragi čitatelji da odlučite svojim glasovima kojih pet čitateljica će osvojiti novi jesenski look!

Kao što već znate pet čitateljica portala eMedjimurje.hr dobit će priliku da isprobaju kompletan makeover frizure u čakovečkim salonima, dok će ih Upim trgovina odjenuti u njihovu odjeću. Fotografije svih kandidatkinja za jesenski makeover su postavljene na Facebook portala eMedjimurje.hr gdje će do ponedjeljka, 3.11.2014. u 23:59 trajati glasovanje na fotonatječaju.

>>> OVDJE KLIKNITE ZA GLASOVANJE

Osnovne informacije:

– glasovati se može do ponedjeljka, 3.11.2014. u 23:59 sati
– prikupljamo glasove (desni donji kut na svakoj fotografiji djevojke)
– moguće je glasovanje i putem mobilnih uređaja
– detalji o Jesenskom makeoveru nalaze se niže u tekstu

“Jesenski makeover portala eMedjimurje.hr”

• UPIM (talijanski modni brand iz Lumini centra Varaždin) daruje 5 čitateljica odjećom i obućom iz bogate ponude jesenske kolekcije
• Jedan od pet frizerskih i beauty salona iz Čakovca koji sudjeluju u Jesenskom makeoveru pobrinut će se za Vašu totalnu preobrazbu frizure i makeupa
• Profi fotografije prije i nakon preobrazbe

5 djevojaka koje prikupe najviše glasova biti će nagrađene s kompletnim makeoverom!

Kompletan makeover najsretnijih 5 kandidatkinja, moći ćete pratiti kroz 7 tjedana u rubrici Životni stil portala eMedjimurje.hr!

Pomozite nam i vi svojim glasom odabrati 5 čitateljica spremnih na totalnu preobrazbu frizure i modnog stila a kojima će zajedničkim snagama pomoći modni brend UPIM, frizerski saloni (Instyle Frizerski Salon, Ljupka Centar Ljepote, Žensko muški frizerski salon Fenix, Studio ljepote Lara, Frizerski salon Viva) i eMedjimurje uz fotoshooting profića za Vašu kolekciju.

Sretno djevojkama!

>>> OVDJE KLIKNITE ZA GLASOVANJE

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije