WomanArt: Suspenzijski trening snage

Pisala sam o tome koliko su TRX trake za suspenzijski trening učinkovite. Cijela teretana nalazi se u jednoj traci, a sve što morate je nabaviti svoju traku za suspenzijski trening i krenuti u jednu divnu pustolovinu. Da vam na početku odmah kažem, neće biti lako jer sprave u teretani će vam uz izolaciju određenog dijela tijela gađati određen mišić koji želite, dok je kod suspenzijske trake drugačije jer tu radi cijelo tijelo pa se morate puno više potruditi da odradite svoj trening i pogodite mišiće koje želite, a to znači da na prirodniji način jačate svoje mišiće i tijelo.

Posebnost trake je ta da možete vježbati bilo gdje i bilo kad jer ona stane u ruksak,lagana je i lako se prenosi, a montirati ju možete gdje god poželite pa možete vježbati kod kuće ili vani u prirodi, tako svoj trening možete odraditi kad god vi to poželite bilo da ste negdje na godišnjem odmoru ili kod kuće. Oblikuje ju jaki materijal i robustan izgled. U jednoj vježbi možete gađati više mišićnih skupina te se svaka vježba prilagođava ovisno dali ste početnik ili napredni vježbač.

Svaka vježba izvodi se težinom vlastitog tijela pa vam trening na početku može predstavljati preveliko opterećenje, no važno je da ste uporni i da svaku vježbu izvodite po njenom protokolu izvođenja i da se u svakoj vježbi dobro pozicionirate. Najčešće pitanje je, kome se preporučuje i jeli to trening za mene? pa da vam odgovorim i na to pitanje; ovo je trening za profesionalne sportaše, rekreativce, muškarce, i žene bez obzira na dob i fizičku spremnost jer se intenzitet vježbanja u svakom trenutku može smanjiti ili povećati pa tako prilagoditi trening sebi i svojim mogućnostima, a sve u svrhu postizanja svojih najboljih rezultata.

Da bi i vi postigli svoje najbolje rezultate predlažem da si nabavite jednu traku i da vježbate s nama, a ako vam je suspenzijska traka u teretani u kojoj vježbate slobodna i samo iz dana u dan tužno visi predlažem da si napravite barem jedan trening i isprobate tu čarobnu i moćnu stvarčicu.




Sprinters Start




Sklek




Back Row


Bulgarian split squats

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije