Hobby Hižica: Ne, nije ovo rastanak…

Dragi naši kreativci i kreativke, Čakovčanke i Čakovčanci, Međimurke i Međimurci, obavještavamo Vas da smo 26. srpnja 2014. zatvarili vrata naše Hobby hižice na adresi A. Starčevića 6 u Čakovcu i selimo u novi prostor u Varaždin na adresu Bakačeva 1.

Ne ovo nije rastanak, tek najava naših budućih kreativnih druženja, razgovora, budućih radionica u našoj novoj Hižici, gdje ćemo proširiti naš hobby i art asortiman, proširiti paletu naših kreativnih radionica, iz mjeseca u mjesec nuditi vam novitete iz hobby i art svijeta, a isto tako novitet u našoj novoj Hižici bit će i naša Hand made Hižica, gdje ćete uz namještaj i unikate iz naše radionice, moći pronaći i predivne hand made predmete, torbice, nakit od naših kreativnih suradnika i predivnih mladih umjetnika.

Hvala Vam na predivne 3 godine koje ste proveli s nama, veselili se svakoj novoj radionici zajedno s nama, veselili se svakom svom uratku, a najviše od svega hvala Vam na Vašim predivnim toplim riječima, riječima pohvale kojima ste nas obasipali iz dana u dan. Nedostajat će nam i zato Vas pozivamo da nas posjetite na našoj novoj adresi u Varaždinu Bakačeva 1, gdje nova Hobby hižica za sve Vas otvara svoja vrata 22. kolovoza 2014.  na prvi dan Špancirfesta.

I ne zaboravite da kreativnost i umjetnost ne poznaje granice i zato, družite se i nadalje s nama u našem novom prostoru, vrata naše Hižice za Vas su uvijek otvorena.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije