U Međimurju radionica Amare Charles ”Erotska inteligencija žene”

Amara Charles, priznata stručnjakinja na području intimnih odnosa, te autorica najprodavanije knjige ”The Sexual Practices of Quodoushka” gostuje u Hrvatskoj, gdje će održati dvije radionice na temu autentičnosti i prirodnosti u seksualnosti.

Radionica ”Erotska inteligencija žene” (od 18. – 20. srpnja) namijenjena je samo ženama koje žele otkriti snagu autentične žene u sebi, izraziti svoju žensku mudrost, produbiti i obogatiti svoje seksualne odnose te kako njegovati svoju ženstvenu energiju, da bi u svoj život unijele novu dozu vitalnosti.

U periodu od 24. – 27. srpnja održat će se i radionica pod nazivom ”Otkrijte svoju prirodnu erotičnost”, namijenjena muškarcima, ženama i parovima, koji teže za produbljenjem i obogaćivanjem erotske i senzualne dimenzije u svojim odnosima. Polaznici će proučavati i drevne vještine i znanja za poboljšanje umijeća u intimnim odnosima, poticanja senzualnosti te kako bolje razumijeti partnerove potrebe.

Obje radionice održat će se u Međimurskoj županiji, a detaljne informacije o mjestu održavanja svi će sudionici primiti nakon prijave na radionicu. Amara Charles u svojoj je 25-godišnjoj praksi potaknula brojne muškarce i žene na području osvještavanja autentičnosti i prirodnosti u seksualnosti, te uspješno pomaže u pomicanju granice svijesti pojedinca i razotkrivanju novih dimenzija povezanosti u intimnim, partnerskim odnosima.

Gostovala je u brojnim emisijama i međunarodnim konferencijama o odnosima. Začetnica je centra Nourishing arts, a detaljnije informacije o Amari Charles te o nadolazećim radionicama možete potražiti klikom ovdje, a prijaviti se možete putem emaila: amaracharles@alternativa.hr.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije