Vijesti / Životni stil
Životni stil
Profesionalna čistačica otkrila: 'Ovu pogrešku mnogi rade prilikom čišćenja zahoda'
Ilustracija

RADITE LI JE I VI?

Profesionalna čistačica otkrila: 'Ovu pogrešku mnogi rade prilikom čišćenja zahoda'

Sprejevi za dezinficiranje najviše se koriste za čišćenje zahoda, ali treba obratiti pažnju na jednu ključnu stvar.

Stručnjakinja za čišćenje iz Melbournea u Australiji, poznata kao @thebigcleanco na TikToku, šokirala je svoje pratitelje kada je podijelila da vjerojatno pogrešno koriste jedan proizvod za čišćenje zahoda, a njezin video prenosi The Sun.

Mnogi za čišćenje zahoda koriste sprej za dezinfekciju, ali često zaborave da sprej mora odstajati kako bi bio učinkovit. U svom videu, ova stručnjakinja objasnila je da dezinficijensu treba vremena kako bi odradio svoj posao i da ga treba ostaviti da odstoji 10 minuta.

"Mislite da ispravno čistite? Evo gorke istine profesionalne čistačice. Samo zato što koristite sprej za dezinfekciju ne znači da išta dezinficirate. Morate pročitati naljepnice! Ove sprejeve treba ostaviti na površini 10 minuta kako bi ubili klice", objasnila je u videu.

Stotine ljudi komentiralo je objavu koja je od tada gledana preko 600 tisuća puta, a mnogi su podijelili da nisu znali te ključne informacije prije nego što su krenuli u čišćenje zahoda.

“Znači da je moj zahod, koji sam danas temeljito očistila, još uvijek prljav?”, pitala se jedna korisnica, dok je druga otkrila “Nikad nisam pročitala etiketu”.

Najnovije

Reci što misliš!