Vijesti / Životni stil
Životni stil
Djevojka otkrila: 'Moj dečko mora plaćati za sve... Ja sam njegova investicija i mora me razmaziti'
Ilustracija / Pixabay

investicija

Djevojka otkrila: 'Moj dečko mora plaćati za sve... Ja sam njegova investicija i mora me razmaziti'

"Prirodno je došlo do toga da želi biti netko tko me može financijski osigurati", rekla je.

Hannah Chan (27) za sebe kaže da je investicija koju treba razmaziti i shvatila je da želi nekoga tko bi je mogao opskrbiti kad se našla na spojevima s muškarcima koji nisu mogli preuzeti vodstvo. Kao žena koja ganja karijeru, shvatila je da u vezi želi nekoga tko može dominirati i osigurati joj sve. Kad joj se vlasnik tvrtke Ed Reay (22) javio u svibnju 2021., par je brzo kliknuo i shvatio da su njihove vrijednosti usklađene, kako piše Mirror.

Ed, koji je porijeklom iz Vancouvera u Kanadi, doletio je u London kako bi se našao s Hannah u srpnju 2021., a nakon što su ušli u vezu, u rujnu 2021. se i trajno preselio u London. Kako je njihova veza postupno napredovala, Ed je počeo preuzimati više financijske odgovornosti i sada plaća sve njihove spojeve, stanarinu, račune i praznike. 

Hannah, inače poslovna savjetnica, rekla je:

"Počela sam shvaćati da u vezi ne želim biti dominantna i da želim nekoga tko mi može pružiti pomoć. Prije sam svoj poslovni uspjeh i novac koji zarađujem uvijek smatrala svojom vrijednošću u vezi, ali shvatila sam da to ne želim. Nakon što sam upoznala Eda, rekao mi je da me želi opskrbljivati. Imamo odnos 100/100 – on se financijski brine, a ja mu dajem 100 posto kada su u pitanju podrška i ljubav.”

"Prirodno je došlo do toga da želi biti netko tko me može financijski osigurati", rekla je.

“Dakle, bilo je savršeno. U početku je plaćao samo spojeve, a onda mi je počeo plaćati da sredim nokte i sada nam pokriva stanarinu i račune. Moja vrijednost proizlazi iz njegove podrške i balansiranja muške energije." Hannah je također odgovorna za upravljanje kućom, tako da Ed ne mora brinuti o tome.

"Sredit ću čistačicu i obaviti kuhanje i kupnju hrane. Ed ne cijeni novac – on cijeni podršku i brigu, ali on planira većinu naših planova i sada sređuje i plaća naše praznike. On mene smatra investicijom jer ga podržava,, a to znači da sada zarađuje tri puta više nego što je prije zarađivao”, objasnila je.

Hannah sada shvaća da postoji nešto više od toga koliko novca zarađuje i sada je pronašla ravnotežu u poslu i uživanju u životu. "Radim oko tri sata dnevno jer još uvijek volim to što radim", rekla je.

“Biram raditi i prije sam uspjeh u svom poslu doživljavala kao ono što me definiralo. Sada više nije, a ja to radim jer to iskreno volim. Novac ne bi trebao biti pokazatelj onoga što netko unosi u vezu. Ed nas financijski podupire, ali ja jednako tako donosim vrijednost našem odnosu.” I Edu se sviđa dinamika veze koju oni imaju.

„Biti pružatelj daje mi osjećaj odgovornosti i životu daje smisao. Volim što mogu razmaziti nekoga koga volim, ali za to ne morate imati puno novca. U našoj vezi, vidim da je posao muškarca da osigura kuću, a posao žene da napravi dom. Hannah je nevjerojatna jer me potiče na moje ciljeve i drži me na putu da postanem bolja osoba. Ona me tjera da nam pružim život kakav oboje želimo”, zaključio je.

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.