Vijesti / Životni stil
Životni stil
Stručnjaci otkrili jednostavan trik za ukloniti kamenac iz WC školjke: Uz pomoć jednog proizvoda
Ilustracija

čišćenje

Stručnjaci otkrili jednostavan trik za ukloniti kamenac iz WC školjke: Uz pomoć jednog proizvoda

Naime kamenac je tvrda tvar koja se nakuplja najviše u kupaonicama i kuhinjama i problematičan je za čišćenje.

Ako vam je dok čistite WC školjku dosta ribanja kamenca i traženja načina za dobro je očistiti, obožavatelji stručnjakinje za čišćenje gospođe Hinch imaju izvrsno rješenje.

Naime kamenac je tvrda tvar koja se nakuplja najviše u kupaonicama i kuhinjama, kako piše The Sun, oko zahoda, slavina i u kadi, i vrlo je problematično za čišćenje. 

Najnoviji savjet fokusiran je na to da zahod bude svjetlucav, bez ribanja ili pranja, a objavljen je kad je jedna žena tražila savjet kako ukloniti o kamenac sa svog zahoda.

“Kladim se da je netko već postavio ovo pitanje, ali kako se mogu riješiti ovoga na dnu svoje WC školjke? Već sam koristila izbjeljivač Coca Colu, ali nije djelovalo i uvijek izgleda prljavo. Ne znam je li to kamenac ili nešto drugo?", pitala je u objavi.

Na njezinu sreću, objava je brzo preplavljena komentarima ljubitelja čišćenja koji su priskočili u pomoć svojim brzim i jednostavnim trikom za transformaciju prljavog zahoda. Objava je dobila više od 130 komentara koji su predlagali korištenje tablete za perilicu posuđa.

“Bacite tabletu za perilicu posuđa u WC školjku i ostavite preko noći. Moj je zahod bio potpuno prekriven gustim i tvrdokornim kamencem i to ga je očistilo”, komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala:

“Koristite tabletu za perilicu posuđa. Djelovalo je poput magije na mom zahodu i jeftino je u usporedbi s drugim proizvodima za čišćenje."

Mnogi od nas navikli su stavljati tablete za perilicu posuđa u perilice posuđa, a one su dizajnirane za otapanje mrlja od tvrde vode, pa su savršeno rješenje i za čišćenje zahoda.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.