Vijesti / Životni stil
Životni stil
'Počinjem sumnjati da me djevojka vara sa svojim bivšim dečkom svaki put kad me nema'
Ilustracija / Pixabay

seks i veze

'Počinjem sumnjati da me djevojka vara sa svojim bivšim dečkom svaki put kad me nema'

Zajedno su već dvije godine, a veza im je uvijek bila odlična.

 - Uvjeren sam da svaki put kada odem igrati ragbi za vikend, moja djevojka skoči natrag u krevet sa svojim bivšim. Pronašao sam poruke koje to dokazuju, ali joj još nisam rekao da znam. Jednostavno ne mogu vjerovati da je mislila da će se moći izvući - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Zajedno su već dvije godine, a veza im je uvijek bila odlična. Seks im je nevjerojatan - ona je prilično samouvjerena, pa redovito isprobavaju nove stvari. Jedini problem je njegov raspored. Igra ragbi subotom i nedjeljom pa je često izvan kuće cijeli vikend.

- Činilo se da mojoj djevojci to nikad nije smetalo. Uvijek bi tvrdila da ima "planove s djevojkama" ili da ide posjetiti svoju sestru. Glupo, ali vjerovao sam joj. No, uhvatio sam je kako se dopisuje s bivšim dečkom. Od tada se osjećam loše. Znam da je sebično od mene očekivati ​​da svaki vikend radi svoje, pa jesam li zaslužio ovo? - nastavio je.

- Ne možete jednostavno nastaviti, a da joj ne kažete da znate da nešto nije u redu. Umjesto da priznate da čitate njezine poruke, što otvara potpuno drugačiji problem, objasnite da osjećate da je došlo do promjene u vašem odnosu. Pitajte je želi li još uvijek biti zajedno i koje promjene bi htjela. Objasnite da je povjerenje postalo problem i da će se morati potruditi da vas uvjeri da želi biti s vama. Ako ima problem s tim da igrate ragbi cijeli vikend, mora vam reći. Možete obnoviti svoj odnos, ali oboje morate htjeti raditi na tome - odgovorila mu je Deidre.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.