Vijesti / Životni stil
Životni stil
Psiholog savjetuje: Na prvom spoju pitajte ovu jednu stvar, da se kasnije ne biste razočarali...
Ilustracija / Pixabay

'O PREKIDIMA S BIVŠIMA'

Psiholog savjetuje: Na prvom spoju pitajte ovu jednu stvar, da se kasnije ne biste razočarali...

- Bivši mi je rekao da djevojka s kojom je bio prije mene nije mogla prijeći preko toga što ju je prevario; trebala sam tada znati da ćemo i mi prekinuti jer će me varati... - podijelila je jedna djevojka.

Kad smo zaljubljeni skloni smo ignorirati i očite mane partnera pa nam često promaknu i stvari koje bismo inače primijetili. Psiholog @Daniel Acon zato na TikToku savjetuje da čim s nekim počnemo izlaziti, jednu stvar pitamo potencijalnog partnera; i tako sebe poštedimo eventualnog razočarenja kasnije...  U svom TikTok videu Acon savjetuje da se od potencijalnog partnera što prije dozna kako su završile njegove/njene prijašnje ljubavne veze i kad im obično u vezama stvari 'krenu po zlu'...

- Morate otvoreno pitati zašto su mu/joj prijašnje veze završavale i postoji li neki 'kamen spoticanja' koji je bio problem u svima njima - rekao je.

To će vam, dodaje, o toj osobi otkriti mnogo više nego što vam je sama rekla...

'- Prirodno je da su na početku veze svi skloni pokazati samo najbolje osobine i prikriti eventualne mane - objasnio je, a mnogi su se Tiktokeri s njim složili.

- Meni je bivši rekao da djevojka s kojom je bio prije mene nije mogla prijeći preko toga što ju je prevario; trebala sam tada znati da ćemo i mi prekinuti iz istog razloga... - podijelila je jedna djevojka.

- Žao mi je što svoje bivše djevojke nisam više toga o njima pitao na početku veze jer bih možda na vrijeme shvatio da su prikriveni 'narcisi'- napisao je jedan Tiktoker, dodavši da su 'obje njegove bivše cure u svojim kasnijim vezama partnere izluđivale s istim ponašanjima zbog kojih ih je i on ostavio.

- Ja sam svog bivšeg odmah pitala za prijašnje veze, a rekao mi je da su ga zadnje dvije cure ostavile jer nisu imale dovoljno vremena i prostora za sebe - napisala je jedna djevojka i objasnila kako ga je baš jučer ostavila jer ju je 'gušio'.

- Problem kod tog pitanja je što većina neće iskreno odgovoriti, a mnogi će za prekid okriviti drugu stranu - napisala je jedna žena-

- Ljudi lažu ... - dodala je druga i TikTokerima savjetovala da dobro zapamtite sve što im partneri kažu o prekidima bivših veza; pa ih ponovno pitaju za dva mjeseca.

"Vidjeti ćete se koliko će im se odgovori razlikovati!", dodala je, a prenosi The Sun.

Najnovije

Reci što misliš!