Vijesti / Životni stil
Životni stil
TikTokerica ispričala da se udala nakon samo dva tjedna veze
Ilustracija / Pixabay

'KAD ZNAŠ, ZNAŠ!'

TikTokerica ispričala da se udala nakon samo dva tjedna veze

- Vjerujem da ćeš ipak prije ili kanije požaliti... - napisao je netko, no bilo je ipak i onih koji su u komentarima podržali mladi par.

Amerikanka Clara redovito na društvenim mrežama objavljuje videa u kojima opisuje svoj život sa suprugom Treyem, a nedavno je viralan postao njen video u kojem je otkrila i kako ga je upoznala i odlučila se za njega udati.

 - Upoznali smo se kad mi je bilo samo 15, a Treyu 17 godina i kratko smo se vrijeme viđali, pa prekinuli jer sam zbog škole morala odseliti u drugu državu - ispričala je.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tamo je, kaže, upoznala dečka s kojim je provela dvije godine ali ga je ostavila jer je shvatila da još nešto osjeća prema Treyu, a čim su se njih dvoje ponovno vidjeli, nisu gubili vrijeme.

- Nakon dva tjedna smo pobjegli i vjenčali se! - ispričala je i šokirala pratitelje što se tako brzo odlučila udati, sa samo 18 godina.

- Misliš dvije godine? - pitala je jedna pratiteljica, a autorica je odgovorila da zna da su dva tjedna malo vremena, ali da su oboje predani tome da im brak uspije.

Premda su mnogi komentirali da je 'glupo tako brzo donijeti takvu odluku', njen je video skupio gotovo pola milijuna lajkova. 

- Vjerujem da ćeš ipak prije ili kanije požaliti... - napisao je netko, no bilo je i onih koji su podržali mladi par. 

- Sto posto sam sigurna da će sve dobro ispasti ako se oboje trudite i radite na tome - napisala je jedna djevojka dodavši da su se i njeni roditelji oženili nakon samo tjedna poznanstva; a u sretnom su braku više od 20 godina..., prenosi The Sun.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video