Vijesti / Životni stil
Životni stil
Bebe rođene na ove datume imaju najveće šanse da budu uspješne, kaže istraživanje
Ilustracija

30. TRAVNJA JE NAJBOLJI DAN...

Bebe rođene na ove datume imaju najveće šanse da budu uspješne, kaže istraživanje

Travanj je prema ovome ispao 'najuspješniji mjesec', s 99 dobitnika prestižnih nagrada rođenih u tom mjesecu...

Kako bi otkrili koji datumi rođenja djetetu mogu donijeti najveće šanse za uspjeh, istraživači web platforme MyHeritage provjerili su kada je rođeno tisuću dobitnika raznih prestižnih nagrada.

Tražili su dobitnike nagrada iz najrazličitijih područja, pa su u obzir uzeli Grammyje, Oscare, Svjetska prvenstva, Michelinove zvjezdice, Zlatne globuse, Pulitzerove, Nobelove i Bookerove nagrade, te Zlatne palme i Olimpijske igre.

Od 365 dana u godini, 30. travnja se pokazao kao dan kad je rođeno najviše dobitnika nagrada:. među njih 1000 dobitnika nominiranih u užem izboru, 11 ih je bilo rođeno na taj datum, uključujući i oskarovku Cloris Leachman, jednu od najslavnijih glumica u povijesti, prenosi The Sun.

Druge poznate zvijezde rođene na ovaj dan su reper Travis Scott, glumica Gal Gadot i glumica Kirsten Dunst.

Drugi datum koji je imao najviše veze s osvajanjem prestižnih nagrada bio je je 27. travnja, njih osam od 1000 koji su ušli u uži izbor. Na taj je dan rođena je pjevačica i dobitnica Grammyja Lizzo kao i glumica i dobitnica Zlatnog globusa Sally Hawkins.

Travanj je prema ovome ispao 'najuspješniji mjesec', s 99 dobitnika prestižnih nagrada rođenih u tom mjesecu. Drugo je mjesto zauzeo studeni je s 94 dobitnika među kojima su dobitnica Oscara i Zlatnog globusa Anne Hathaway, te vlasnik Michelinove zvjezdice, Gordan Ramsay.

Treći najuspješniji mjesec bio je ožujak s 92 dobitnika, a veljača je prema ovom istraživanju najmanje uspješan mjesec u kojem je rođeno samo 58 dobitnika: među njima su nogometaš i osvajač Svjetskog prvenstva Cristiano Ronaldo, te oskarovac ​​Daniel Kaluuya.

Broj dobitnika u svim mjesecima

1. Travanj, 99 

2. Studeni, 94

3. Ožujak, 92

4. Rujan, 90

5. Siječanj, 90

6. Listopad, 90

7. Svibanj, 85

8. Srpanj, 80

9. Lipanj, 75

10. Kolovoz, 75

11. Prosinac, 71

12. Veljača, 58

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!