Vijesti / Životni stil
Životni stil
Sanjate da vas partner vara ili ostavlja? Evo što znače takvi snovi
Ilustracija

opustite se

Sanjate da vas partner vara ili ostavlja? Evo što znače takvi snovi

Prije nego napadnete drugu stranu zbog loših snova, razmislite o svojim nesigurnostima i emocijama.

Svi su barem jednom u vezi imali neki ružan san vezano za partnera, ali tri vrste sna - u kojoj vas vara, ostavlja ili vi varate njega - javljaju se često i mogu napraviti veliku štetu u odnosu jer ljudi počnu misliti da je to odraz stvarnosti te da im nemirni snovi pokušavaju nešto poručiti.

Ako vas partner/partnerica vara s bivšom/bivšim to najčešće ukazuje na vaše nesigurnosti. Plašite se napuštanja i nemate dovoljno samopoštovanja. Snovi nisu nužno odraz stvarnosti, pa nemojte nakon buđenja ulaziti u sukob s partnerom i dozvoliti da to poremeti vaš odnos. Radije preispitajte sebe i svoje osjećaje.

Ako, pak, sanjate da vas druga strana ostavlja, prizvali ste pozitivnu energiju u odnos. Ovo zapravo znači da poduzimate sljedeći korak u vezi i započinjete nešto novo poput braka, kupovine nekretnine i slično.

Još jedan scenarij koji se često javlja u snovima je da vi varate drugu stranu s njegovim prijateljem ili prijateljicom. Ovo ne mora značiti da vas ta treća osoba inače privlači, zapravo ona uopće nije povezana s varanjem na romantičan način. Ovaj san obično znači da se osjećate krivim zbog zanemarivanja partnera u određenoj situaciji, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!