Vijesti / Životni stil
Životni stil
Žena podijelila kako znati da je prevruće za prošetati psa: Koristite ovaj trik od 5 sekundi
Ilustracija

tijekom ljeta

Žena podijelila kako znati da je prevruće za prošetati psa: Koristite ovaj trik od 5 sekundi

Važno je svojim kućnim ljubimcima omogućiti dovoljno hlada i osvježenja, pa tako i izbjegavati šetnje po visokim temperaturama...

Tijekom ljeta i visokih temperatura važno je osigurati da su vaši kućni ljubimci na hladnom te jednako osvježeni kao i vi. Stoga je jedna vlasnica pasa podijelila sjajan trik kako znati je li prevruće za odvesti pse u šetnju.

Sian Coffey objavila je video na svom TikTok profilu u kojem je pozivala ljude da vode više računa o svojim kućnim ljubimcima tijekom velikih vrućina, jer one mogu biti iznimno opasne za njih. 

U videu kojeg prenosi LADBible se vidi čovjek kako šeće psa pločnikom tijekom jednog podneva, a pas brzo preskače cestu te traži spas u sjeni ispod drveta. 

- Ako ste jedan od mnogih idiota koji šetaju psa u vrućini, ne biste trebali biti vlasnik psa. Gledajte kako pas trči prema hladu, jer je pod kipuć. Ako pet sekundi ne možete držati dlan na podu, prevruće je za šetnju - objasnila je u svom videu.

Otkako je video objavljen, prikupio je gotovo 500 tisuća pregleda, a mnogi su u komentarima pokazali svoju podršku.

'Svaki vlasnik psa to bi trebao znati. Ako se s tim ne slažete, vi ste problem', komentirala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik otkrio: 

'Radim u pubu i toliko me živcira količina ljudi koji pse izvedu na vrućinu. Često ne donose ni vodu. Srećom je mi pružimo.'

Najnovije

Reci što misliš!