Vijesti / Životni stil
Životni stil
Domišljato TikTok rješenje za uredno složene cipele - treba vam samo jedna stvar
Ilustracija

podijelila korisnica

Domišljato TikTok rješenje za uredno složene cipele - treba vam samo jedna stvar

Našlo se naravno i onih koji su imali 'bolje' prijedloge, pa su ženama savjetovali da prostor uštede tako da - kupuju manje cipela - ali takvi komentari nisu dočekani s oduševljenjem...

Svaka žena koja ima više od jednog para za sezonu zna koliko mjesta cipele mogu zauzimati - osim ako doma ima 'walk in' garderobu, naravno - i koliko traje traženje onih 'pravih' ako su u ormaru.

Jedna je žena zato na TikToku podijelila savjet kako cipele maknuti s poda gdje uvijek smetaju, ali da ostanu vidljive i lako dostupne. 

Korisnica @ash_mul u svom je kratkom videu pokazala svoju domišljatu ideju kako je od držača za ručnike - koji se mogu kupiti u svakoj trgovini s namještajem i kupaonskim potrepštinama - napravila police za cipele; jednostavno ih je pričvrstila na bočnu plohu svog garderobnog ormara i dobila improvizirane police na koje cipele taman stanu, a koje ne zauzimaju puno mjesta.

U videu se vidi da su cipele sad smještene odmah uz vrata njene spavaće sobe pa su i lako dostupne, a svaki se par vidi.

Uz to, uredno su posložene, pa su pratitelji pozdravili ovu ideju, prenosi The Sun.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!