Vijesti / Životni stil
Životni stil
POSAO IZ SNOVA Traže ljude koji bi svako popodne spavali za 9000 kuna: Mogu se prijaviti i Hrvati!
Ilustracija/Pixabay

MOŽE LI BOLJE?

POSAO IZ SNOVA Traže ljude koji bi svako popodne spavali za 9000 kuna: Mogu se prijaviti i Hrvati!

Znate li nekog tko bi se trebao prijaviti?

Pronašli smo posao iz snova, pišu 24sata. Zapravo, u ovom poslu ćeš konstantno biti u snovima. Traže se iskusne spavalice. Platforma želi testirati sve navodne dobre i loše strane popodnevnog odmora - utječe li on zaista pozitivno na pamćenje, motivaciju i produktivnost ili je sve to samo mit.

Naime, tvrtka koja piše recenzije za madrace i wellness platforma, eachnight, traži nove djelatnike, točnije njih pet, a sve što trebate je spavati - i to za 1.000 funti, odnosno oko 9.000 kuna. Platforma želi testirati sve navodne dobre i loše strane popodnevnog odmora - utječe li on zaista pozitivno na pamćenje, motivaciju i produktivnost ili je sve to samo mit. 

Kandidati moraju biti u mogućnosti spavati sami u krevetu, bez ometanja, 30 dana zaredom. Osim toga, trebaju biti odlični u pisanju engleskog jezika kako bi mogli ispuniti glavni zadatak ovog honorarnog posla - napisati svaki dan povratnu informaciju o tome kako se osjećaju nakon popodnevnog odmora, pišu 24sata.

Odlična vijest je da se mogu prijaviti ljudi iz svih zemalja svijeta koji su stariji od 21 godinu, putem njihove internetske stranice, eachnight.com, sve do 31. svibnja. Požuri, jedino što ćeš morati je - spavati!

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!