Vijesti / Životni stil
Životni stil
POKLANJAMO Osvojite ulaznice za film 'Barb i Star na putu za Vista del Mar' u varaždinskom CineStaru!
Facebook/Barb And Star

CINESTAR HRVATSKA

POKLANJAMO Osvojite ulaznice za film 'Barb i Star na putu za Vista del Mar' u varaždinskom CineStaru!

Dvije najbolje prijateljice, Barb i Star, prvi put u životu napuštaju svoj gradić Midwestern kako bi otišle na odmor u Vista Del Mar na Floridi

Portal eMedjimurje u suradnji sa CineStarom Varaždin dijeli 1x2 ulaznice za film 'Barb i Star na putu za Vista del Mar'. Ulaznice poklanjamo tako da označite osobu s kojom želite u kino ispod naše objave na Facebooku.

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti u CineStaru Varaždin isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 21. travnja 2021. godine.

O filmu:

Glumice i scenaristice Kristen Wiig i Annie Mumolo, kreativni tim koji stoji iza velikog hita Djeveruše, kojima se priključio i Jamie Dornan iz 50 nijansi sive, predvode glumačku ekipu komedije o prijateljstvu koje svi želimo, i putovanju koje svi trebamo.

Dvije najbolje prijateljice, Barb i Star, prvi put u životu napuštaju svoj gradić Midwestern kako bi otišle na odmor u Vista Del Mar na Floridi, gdje se uskoro nađu usred avanture, ljubavnih problema i zločinca koji želi ubiti sve u gradu.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!