Vijesti / Životni stil
Životni stil
Super trik koji će spriječiti da avokado posmeđi jednom kad ga razrežete
Ilustracija

STVARNO DJELUJE

Super trik koji će spriječiti da avokado posmeđi jednom kad ga razrežete

Treba vam samo par kapi maslinovog ulja.

Ako ste ga prerezali i ostavili polovicu u hladnjaku, avokado brzo truli i poprimi smeđu boju, pa ga morate baciti. Kako biste spriječili bacanje hrane i uzaludnu kupovinu, isprobajte jedan trik s kojim će dulje ostati svjež.

Kako prenosi Mirror, Tiktokerica Mama In The Kitchen otkrila je da polovicu avokada samo trebate lagano premazati maslinovim uljem - tako ćete spriječiti oksidaciju i avokado neće posmeđiti.

Drugi korisnici su otkrili da istu proceduru naprave sa sokom limuna ili limete i da također djeluje. 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!