ZNAKOVI KOJI VOLE LAGATI

LAŽOVI Top 5 horoskopskih znakova koji najviše lažu: Kome ne možete vjerovati?

Ovi znakovi često koriste laži u različitim situacijama

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Poznati po svojoj dvoličnosti, Blizanci su majstori u prilagodbi situacijama i često koriste “male laži” kako bi izbjegli sukobe ili se izvukli iz neugodnih situacija. Njihova komunikacijska vještina pomaže im u tome, ali njihova nepredvidiva priroda može dovesti do toga da često mijenjaju priče.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Vage mrze sukobe i žele očuvati mir po svaku cijenu, čak i ako to znači lagati. Često koriste bijele laži kako bi izbjegle povrijediti tuđe osjećaje ili stvoriti neugodne situacije, no ponekad ih to može uvući u još veće probleme.

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Strastveni i tajnoviti, Škorpioni ponekad manipuliraju činjenicama kako bi zaštitili svoje interese. Iako ne lažu često, kad odluče da je to nužno, njihova strategija može biti prilično složena i teško ju je otkriti.

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Ribe su emocionalno osjetljive i često žive u svom svijetu mašte. Njihove laži nisu zlonamjerne, ali često iskrivljuju stvarnost kako bi se zaštitile od emocionalne boli. One se mogu zapetljati u vlastite izmišljotine, zaboravljajući što su rekle.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Lavovi vole biti u centru pažnje, pa se ponekad koriste preuveličavanjima i iskrivljavanjima istine kako bi ostavili bolji dojam. Njihova želja za divljenjem i pohvalama može ih navesti na laži, osobito kada žele impresionirati druge.

Ovi znakovi često koriste laži u različitim situacijama, no to ne znači da su zlonamjerni – ponekad im to jednostavno služi kao alat za preživljavanje u društvenim situacijama.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije