TRENIRAJMO S IVANOM

VIDEO Kako otopiti potkožno masno tkivo s područja oko trbuha?

Da bi s trbuha otopili potkožno masno tkivo, potrebno je prehranu i trening prilagoditi ciljevima, a u ovom slučaju to je gubljenje potkožnog masnog tkiva s područja oko trbuha, pa je kalorijski deficit s povećanom dnevnom potrošnjom u obliku nekog tipa rekreacije obavezan

Savjetujem da se držite jednostavnijih kretnji na treningu kako bi mišić kojeg gađate i želite izgraditi na siguran način mogao napredovati.

Potrebno je raditi s velikim i teškim vanjskim opterećenjima i na linearnoj progresiji, povećavati vanjsko opterećenje iz tjedna u tjedan i dati sve od sebe da se cilj i ostvari.

Trbušni mišići će, kako ćete topiti potkožno masno tkivo, polako doći na vidjelo, a opušten trbuščić nestati ili se ljepše oblikovati. Ne postoji čovjek koji ne može izgraditi lijepi trbušni zid, međutim, nekima će to uspjeti brzo, dok će se možda netko treći morati potruditi više, a sve to ovisi o genetici. Masno tkivo ne zna koji je mišić ispod njega, ono se raspoređuje onako kako je genetski posloženo, a redukcija se događa u momentu kada trošimo više od unosa.

Trenirajte jako, dižite velike težine jer jedino to je ispravan put do ravnog trbuha. Potrošnja energije mora biti velika, a to postižemo višezglobnim kretanjem, podizanjem tereta i pametnim trenažnim sustavom.

Trening za ravan trbuh mora uključivati i ostale dijelove tijela, ne samo fleksije trupa, a prehrana bi trebala biti što zdravija i sadržavati dovoljno makronutrijenata u obliku zdravih masti, ugljikohidrata i proteina.

Sve dijete koje ste do sada koristili odmah zaboravite jer vježbanje i prehrana su stil života kojeg morate zavoljeti te bi one trebale trajati čitav život. Ne možete malo biti pušač malo ne, to je tako, ili jeste ili niste. Posebno pripazite na šećere kojih danas ima gotovo svaki proizvod, a izazivaju ovisnost i pojavu raznih bolesti.

Bilo koja ovisnost nije dobra za nas i naše tijelo, sve što je umjereno je dobro, pritom ne mislim na to da se odreknete svega, najbolje je krenuti od malih promjena ka većim. Jedite puno povrća, voća, mesa, ribe, jaja, svježeg sira, sjemenki i orašastih plodova, a maksimalno izbacite rafinirani šećer, grickalice, slatkiše, sokove i konzerviranu hranu.

Možda odmah nećete zavoljeti prehranu koju odaberete, ali dajte joj šansu, isto je i s treningom, tijelo treba vremena da uđe u ritam i kolotečinu, budite uporni i promjena na bolje dolazi. Istražujte okuse i recepte koji će vam uzeti malo vremena, a dati tijelu ono što mu je potrebno.

Na taj način lako možete postići formu života, ali morate biti uporni i konzistentni.

Primjer fantastičnog treninga u procesu mršavljenja i definiranju tijela.

1. Mrtvo dizanje

2. Stražnji iskorak

3. Ghd

4. Glut bridge

5. Rameni potisak

6. Veslanje u položaju pretklona trupa

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije