nostalgija

KULTNA SERIJA Gruntovčane sada možete pogledati u boljoj rezoluciji na YouTube kanalu

Serija Gruntovčani ima posebno mjesto u srcima mnogih, a zahvaljujući YouTube kanalu GruntovecUnofficial, sada je moguće uživati u njoj u suvremenom formatu

Gruntovčani, legendarna hrvatska serija iz 1970-ih, ponovno osvaja publiku, ovaj put putem YouTube kanala pod nazivom GruntovecUnofficial. Ljubitelji kultnih likova i priča iz Gruntovca sada mogu uživati u omiljenim epizodama, i to u zapanjujućoj rezoluciji. Ovaj tehnički iskorak oduševit će sve nostalgične gledatelje, ali i novu publiku koja želi doživjeti Gruntovčane u suvremenom formatu.

YouTube kanal GruntovecUnofficial trenutno je objavio 6 od ukupno 10 epizoda, a uskoro će kako se čini dodati i preostale, čime će kompletirati cijelu kolekciju. Ovo je fantastična prilika za sve obožavatelje Gruntovčana da ponovno prožive legendarne trenutke serije, sada u kvaliteti koja je prilagođena modernim standardima gledanja.

Likovi koji su obilježili Gruntovčane

Jedan od najvećih aduta Gruntovčana svakako su nezaboravni likovi. Uz centralni par, Dudeka i Regicu, serija je oživjela čitav niz živopisnih likova koji su postali simboli hrvatske televizijske povijesti:

  • Franc Ožbolt Cinober – Lokalni mešetar, Dudekov tetec, poznat po svojoj snalažljivosti i spremnosti da uvijek izvuče korist za sebe. Njegove spletke često izazivaju kaos u Gruntovcu.
  • Imbra Grabarić Presvetli – Ugledni mještanin Gruntovca koji često moralizira i pokušava nametnuti svoje stavove drugima, iako ni sam nije imun na slabosti.
  • Đuro Mikulec Besni – Snažan i temperamentan seljak, poznat po svojoj tvrdoglavosti i sklonosti svađama. Njegove burne reakcije su česti izvor komičnih situacija.
  • Tuna Pišpek – Još jedan član gruntovečkog društva, uvijek spreman na razgovor o političkim temama i problemima sela, često sa sarkastičnim primjedbama na račun drugih.

Ovi likovi, uz Dudeka i Regicu, stvaraju svijet bogat humorom, dramom i intrigama. Svaki od njih donosi posebnu dinamiku i atmosferu, doprinoseći svevremenosti serije, piše kajkavski.com.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije