NOVA PRAKSA

MLADENCI OGORČENI Neki ugostiteljski objekti naplaćuju rezanje svadbene torte 2 eura po šniti

Saznajte više o ovom kontroverznom trendu! Uvode naplatu rezanja svadbene torte po 2 eura po šniti, mladenci u šoku

U popularnoj Facebook grupi ‘Tvornica vjenčanja‘ koja okuplja organizatore vjenčanja, cvjećare, slastičare i buduće mladence, pojavio se post koji je izazvao niz reakcija, osobito među onima koji su tek u pripremama za svoj veliki dan. Gospođa koja se bavi izradom torti i kolača podijelila je svoje iskustvo koje je mnoge ostavilo bez riječi, a neki ga ipak opravdavaju.

Naime, gospođa je od mladenaca koji su joj došli na dogovor za izradu svedbene torte saznala da hotel u kojem će se održati svadbena svečanost, naplaćuje rezanje svadbene torte i to po 2 eura po šniti! Mladenci su je tako pitali može li ona onda tortu narezati prije jer su u hotelu dobili informaciju da neka im tortu reže netko od rodbine ili će ih to koštati spomenutih 2 eura po šniti!

Ovaj novi trend koji, prema riječima autorice, često uključuje i dodatne troškove za posluživanje pića, koje se naplaćuju 4 eura po osobi, izazvao je lavinu komentara i ogorčenih reakcija. Mnogi se pitaju hoće li se ovakva praksa proširiti i na druge dijelove zemlje te hoće li mladenci biti prisiljeni na dodatne troškove za nešto što je dosad bilo standardna usluga.

Kakva su vaša iskustva?

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije