počinje odbrojavanje

100 DANA DO BOŽIĆA Vrijeme blagdana, radosti i zajedništva sve je bliže

Dok se kalendarske stranice okreću i temperature padaju, sjećanje na ljubav prema božićnim praznicima postaje sve jače

Upravo je danas, 100 dana prije Božića, vrijeme kada mnogi počinju osjećati prve tragove prazničnog duha. Za mnoge, ovo je vrijeme priprema, planiranja i radosti koje dolazi s nadolazećim blagdanima.

Za mnoge obitelji, Božić je vrijeme zajedništva, darivanja i radosti. Ove godine, s obzirom na sve što smo prošli, iščekivanje Božića može biti posebno važno. Neki već razmišljaju o božićnim jelkama, ukrasima i poklonima za svoje najmilije. Drugi planiraju putovanja ili jednostavno uživaju u miru i tišini koji Božić donosi.

Bez obzira jeste li u planiranju božićne večere, kupovini poklona ili jednostavno uživanju u adventskom vremenu, 100 dana do Božića pruža nam priliku da se radujemo svim ljepotama koje nam dolaze. Ovo je vrijeme kada se osjećaji zajedništva i topline počinju širiti i kada se sjećamo onoga što nam je najvažnije.

Dok vrijeme prolazi, a dani postaju kraći, Božić nam dolazi sve bliže. Neka ovi sljedeći 100 dana budu ispunjeni ljubavlju, srećom i blagoslovima, dok se zajedno radujemo dolasku najljepšeg vremena u godini.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije